Oamenii din Brasov cumpara apartamente noi !

De ceva timp mă tot gândesc cum ar fi să avem și noi propriul nostru apartament. De mai bine de 3 ani tot plătim chirie și stăm cu teamă că luna următoare proprietarul ne va da afară. Am apucat deja să facem ceva renovări. Că doar nu puteam sta degeaba cu țevile sparte sau să nu văruim când culoarea pereților s-a dus. Acum însă parcă ne vine greu să părăsim acest apartament care ne-a fost pentru atâția ani acasă. Dar ce să facem? Dacă mâine proprietarul ne spune să plecăm că el nu mai închiriază? Nu putem rămâne tocmai acum pe drumuri. Cineva mi-a povestit însă că oamenii din Brasov cumpara apartamente noi, iar asta m-a pus un pic pe gânduri.

Dacă toate acestea sunt reale înseamnă că noi ar trebui să ne putem cumpăra în sfârșit casa noastră. Știu că nu va fi o casă ci un apartament, dar în scurt timp îl vom transforma într-un cămin. Pentru noi cumpărarea unui apartament a reprezenta rezolvarea unei probleme foarte mari. Doar din punct de vedere financiar, dacă ne gândim, și tot am fi câștigați. Știu deja că în acești 3 ani nu am câștigat nimic, nu am economisit nimic dar nu vreau să renunț.

Cum am aflat că oamenii din Brasov cumpara apartamente noi? Maurer Residence Brasov - Apartament 3 camere tip 3_4 - Living

Acum cam vreo 2 săptămâni m-am întânit cu un fost coleg de facultate. Se pare că și-a găsit de lucru în Brașov și se mută acolo cu familia. Primul lucru pe care l-am întrebat, a fost desigur unde vor sta. Atunci el mi-a povestit că oamenii din Brasov cumpara apartamente noi . Nu, ei nu au o pilă ci din contră au un site care îi ajută să afle cele mai noi oferte. De exemplu la ei dacă se cumpără cu banii în mână, mai exact se plătește integral prețul apartamentului va fi egal cu cea mai mică ofertă pe care vânzătorul e dispus să  accepte. Doar gândiți-vă cât de bine ați ieși dacă ați cumpăra așa.

Pe deasupra firma care se ocupă cu vânzarea apartamentelor și respectiv cu prezentarea lor oferă și posiblitatea a plăti în mai multe tranșe. Desigur aici prețul va crește puțin, dar totuși vei ieși mai bine decât dacă ai închiria un apartament. Tot la ei există posibilitatea de a cere ajutorul unor specialiști pentru găsirea apartamentului mult visat. Acest lucru nu se face cu bani ci complet gratuit.

Oamenii din Brasov cumpara apartamente noi. OK. Ce se întâmplă după? Maurer Residence Brasov - Apartament 3 camere tip 3_2 - Dormitor

Păi este simplu ei pot deja să trăiască cum vor ei în noul apartament. Cei care nu au plătit suma integrală vor trebui să se ocupe și de restul plăților mai târziu în funcție de ce au stabilit cu firma. Acum cel care a cumpărat apartamentul este proprietar și poate face ce vrea el în apartament pentru ca șederea să îi fie cât mai plăcută. Mai mult decât atât el poate fi sigur că nu îl va da nimeni afara din casa lui, desigur dacă nu încalcă legea. Cu o sumă destul de accesibilă oricine își poate cumpăra acum apartament noi în Brașov.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.