Lenjerii de hotel de la www.lenjerii-hotel.ro

O vacanta in care am invatat multe lucruri noi

In mini-vacanta de Paste ne-am decis cu totii sa plecam in alt oras, sa ne mai distram un pic. Desigur am avut de ales intre a sta la hotel sau la pensiune, am ales pensiunea pentru a avea mai mult spatiu si a ne simti mai bine. Cum am intrat in camere am ramas uimiti de frumusetea lenjeriilor, toate aratau foarte profi asa ca nu am putut rezista tentatiei de a o intreba pe proprietara cum face rost de ele. Spre surprinderea mea ea nu s-a suparat deloc, ci din contra a inceput sa ne explice cum a pornit aceasta afacere cu ajutorul www.lenjerii-hotel.ro.

2

Ajutorul hotelurilor si pensiunilor: www.lenjerii-hotel.ro

Baba Nichina, asa ii placea sa i se spuna, isi dorise toata viata sa isi deschida un hotel, dar de fiecare data intampinase obstacole. In urma cu un an a decis sa transforme casa parintilor ei in pensiune, a pus totul la punct, dar din nou avea probleme: nu gasea nicaieri lenjerii de pat de calitate. Voia sa le asigure clientilor servicii asemanatoare cu un hotel si de aceea nu se putea rezuma la lenjeriile normale. Dupa lungi cautari si documentari a aflat de existenta site-ului www.lenjerii-hotel.ro.

Imi povestise aproape plangand ca a fost prima ei comanda online, nu mai facuse asta pana atunci, deoarece nu avea incredere in lucrurile pe care nu le vedea. Totusi pe acest site a gasit foarte multe referinte, hoteluri si pensiuni care alesesera sa lucreze cu acestia si care mai lucrau si in prezent. A comandat pentru inceput doar putine produse ca sa le verifice chiar ea calitatea si sa vada daca optase corect. Dupa ce le-a primit a facut si urmatoarea comanda, iar pensiunea a castigat infatisarea pe care o are si astazi.

Capture

Se simtea in vocea ei cat de fericita este ca aceste lenjerii au ajutat-o sa isi duca la indeplinire cel mai mare vis si ca de fiecare data cand un client pleaca de la ea, el pleaca fericit. Nu m-am, putut aptine si am cautat si eu site-ul cu pricina, este vorba de un mare producator de lenjerii si de pat si de textile pentru hoteluri si pensiuni.

Site-ul este perfect atat pentru cei care administreaza in prezent o astfel de unitate de turism, cat si pentru cei care se afla la inceput de drum in acest domeniu. De pe site-ul lor clientii pot achizitiona: lenjerii de pat, draperii, pilote, protectii, perdele dar si multe alte produse extrem de importante. Daca as avea un hotel sau o pensiune as opta cu siguranta pentru ei, am vazut deja cat de bune sunt lenjeriile si in plus pretul este stabilit in functie de mai multe criterii, toate acestea fiind in beneficiul nostru.

Experienta firmei este de aproape 24 de ani, vorbim de mii de clienti fericiti de sute de hoteluri si pensiuni care opteaza pentru aceste lenjerii. Mai luasem o data contact cu aceasta firma, cand ea se numea inca SC BROD-RVL Comarnic si asigura lenjeriile pentru toate hotelurile de pe litoralul romanescu, nu am stiut insa ca in 2003 ea a devenit www.lenjerii-hotel.ro.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.