Montaj profesionist de parbrize

Șoferii grăbiți din trafic

Iată că am reușit să trăim în anii în care activitatea de zi cu zi nu se poate desfășura fără să ai propria mașină. Foarte multe job-uri existente azi pe piața muncii sunt strâns legate de existența unui autoturism pentru a-ți putea exercita job-ul. Acum datorită serviciului meu sunt nevoit să parcurg sute de kilometri zilnic pe tot teritoriul țării. De curând îmi conduceam mașina prin zona de nord a Moldovei când deja a apărut neprevăzutul adus de un alt șofer foarte grăbit ce mi-a aruncat o piatră în parbriz. Iată-mă pus în situația de a apela la un montaj profesionist de parbrize chiar dacă mă aflam într-un colț al țării pe care nu-l cunoșteam foarte bine.

La cine apelam pentru montaj profesionist de parbrize?

Cum în orice deplasare a mea mă însoțea și  nelipsitul laptop am căutat rapid o firmă apropiată locului în care mă aflam pentru a remedia problema ivită pe neașteptat. Așa am ajuns pe site-ul masterautoglass.ro unde am văzut că pentru un parbriz nou trebuia să aștept doar între 1 și 2 ore, deoarece  montarea parbrizului la mașina mea se face în cheder. Un montaj profesionist de parbrize la Master autoglass  pentru autovehiculele cu parbriz lipit durează de la 4 ore pentru autoturisme și autoutilitare până la 12 ore pentru autocare și autobuze, iar pentru autocamioane sunt suficiente 8 ore.

Am beneficiat de experiența  celor 10 ani de când firma execută montajul parbrizelor pentru toate tipurile de autovehicule și urmează să mă bucur de cei doi ani de garanție oferiți pentruparbrizul cel nou, pe care mi l-au montat pe mașină.

Apoi am avut surpriza ca asigurarea mea de la Generali Asigurări să-mi fie de mare ajutor. Din discuțiile pe care le-am purtat în timpul executării montajului am aflat mai multe informații despre Master autoglass. Așa am aflat că dacă eram din zonă această firmă îmi înlocuia parbrizul chiar la domiciliu, plătind pentru transport doar 1,5 lei pe km. dus-întors. Pentru comandă este suficient să sunați la unul din numerele: 0230 551. 184 sau la 0733 995. 631 și firma va trimite echipa mobilă.

Tot aici puteți să vă înlocuiți în afară de parbrize și geamurile laterale, precum și luneta. Mai mult dacă parbrizul  are fisuri ce nu depășesc în diametru o monedă de 50 de bani, nu ca al meu care prezenta o gaură cât un ou de struț, puteți  să îl reparați. Prin reparare reușiți să economisiți bani și desigur timp, căci o fisură se repară în 15 – 30 de minute. Prin repararea fisurilor evitați să fiți respinși la RAR și mai ales să vă alegeți cu găuri mai mari ce vor cere înlocuirea parbrizului.

La Master autoglass puteți apela dacă doriți să vă montați folii solare la autoturism, timpul de montare a foliei solare este de 4-5 ore. Totuși trebuie să aveți în vedere că legea interzice montarea acestei folii pe parbrizul față, cât și pe geamurile mobile față, iar folia pe care o montați trebuie să fie obligatoriu autorizată RAR. La această firmă veți găsi folii autorizate RAR de la producători de renume din U.S.A., așa cum sunt cei de la Sun Tek și Llumar. Dacă aveți nevoie de astfel de servicii veți putea să le efectuați la Master autoglass.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.