Panouri gard zincate de calitate

Viața și problemele de la țară

Atunci când socrul meu a murit a decis să ne lase casa și grădina moștenire. Acest lucru a presupus desigur mutarea noastră la țară, era o schimbare totală pentru noi. Ne bucuram că putem în sfârșit mai mult timp în aer curat, că este liniște, cu toate acestea la puțin timp ne-am dat seama că avem probleme cu gardul vechi de lemn. Imediat cum au început să se facă roșiile, castraveții au început și primele furturi, am încercat să reclamăm la poliție, dar pentru asta îți trebuiau dovezi. Atunci ne-am gândit că mai bine schimbăm gardul și așa avea peste 10 ani de folosire, nu voiam tot de lemn pentru că arăta urât și în plus putea fi rupt repede. Am optat de asemenea pentru panouri gard zincate de calitate, astfel încât să se poată împrejmui mult mai bine curtea și hoții să nu poată intra.

Capture

De ce au cumparat panouri gard zincate de calitate de pe acest site?

M-a atras foarte repede site-ul, deoarece mi-a pus la dispoziție, pe lângă panouri gard zincate de calitate, și stâlpi de oțel zincați, sisteme de prindere, dar și accesoriile de montaj.  Până în acel moment nu prea știam ce și cum trebuie făcut, dar specialiștii de pe site m-au ajutat cu alesul produselor și mi-au oferit sfaturi pentru a termina mult mai repede munca și pentru a fi sigur de calitatea lucrării.

2

Gardurile sunt de foarte bună calitate și au un aspect profesional, merg foarte bine și în jurul întreprinderilor nu doar al caselor. Calitatea este foarte bună, nu sunt șanse ca cineva să le strice, desigur dacă nu intră cu mașina în ele. Noi suntem foarte mulțumiți de aspectul pe care îl are noul gard, de când l-am pus nu am mai avut probleme cu micii răufăcători.

Site-ul este perfect pentru cei care doresc să facă modificări în curte sau care vor să realizeze cuști. Printre produsele oferite de cei de la EST METALCAB se numără și: plase de gard, panouri gard, plasă rabitz, șărme, cuie, stâlpi, accesorii și chiar țevi. Cu ajutorul lor poți face toate modificările pe care probabil le plănuiai de mult.

Poți fi sigur că produsele primite sunt de o foarte bună calitate și că la nevoie poți apela oricând la sfaturile și la ajutorul lor. Mai mult decât atât poți cere o ofertă pentru produsele pe care dorești să le achiziționezi de pe site și astfel să afli cam la ce sumă ajung toate materialele de care ai nevoie.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.