Un site cu fotolii de masaj

Cum scăpăm de bătrânețe?

Odată cu trecerea anilor, noi cei mai în vârstă, începem să simțim îmbătrânirea trupului. Așa începe bătrânețea, ba cu o durere de mână, ba cu o durere de picior și ajunge să ne doară spatele și chiar întregul corp, chiar și în cazul unui efort mic sau uneori chiar fără efort. Eu am rezolvat problema acestor dureri folosind fotolii de masaj. Așa că de câte ori fac un efort și încep să simt vreo durere, îmi iau o pauză de relaxare și masaj în nelipsitul meu fotoliu de masaj iRest SLA52-1 și astfel întreg corpul meu beneficiază de un masaj total.

Rokol 7905S Robostic Zero Gravity-1

Cum acest fotoliu este produsul unei tehnologii din anul 2015, îmi asigură un masaj complet pentru umeri și brațe, masaj cu vibrații pentru șezut, are în componență 41 de perne de aer și mai ales beneficiez de noua tehnologie de scanare a spatelui, adică acea parte ce mă supără cel mai mult.

Căutați fotolii de masaj?

Până am reușit să îmi aleg acest fotoliu de masaj a fost destul de greu, căci pe masatto.ro am găsit foarte multe oferte de fotolii de masaj  și alegerea s-a dovedit a fi foarte dificilă. De ce? Simplu, erau atât de multe modele, variate prin ceea ce îți ofereau privind posibilitățile de masaj, dar și prin designul lor variat.

În primul rând aveam de ales din categoriile oferite și anume: fotolii cu reflexoterapie, fotolii cu masaj shiatsu, fotolii de realaxare, fotolii cu zerog și chiar o categorie de fotolii medicale. Din simpla enumerare făcută anterior sper că ați înțeles ce grea a fost alegerea pentru mine. Pentru a înțelege mai bine beneficiile oferite  de aceste fotolii de masaj, și am facilita alegerea, am fost nevoit să apelez la serviciile specialiștilor de pe site.

Rokol 7203F Home Deluxe Zero Gravity-7

După ce m-am hotărât în privința calităților masajului ce mi-l doream mi-a fost mult mai ușor să îmi găsesc acel fotoliu ce se armonizează perfect în ambianța camerei mele. Căci aici găsiți fotolii cu design superb, lucrate din materiale diferite și mai ales în culori variate, așa că în mod sigur îl veți găsi pe acela ce se integrează perfect în decorul locuinței voastre.

Deci ajutat fiind de tehnicienii de pe masatto.ro eu mi-am ales un fotoliu de masaj care îmi permite să aleg din cele cinci programe diferite de masaj pe cel ce mi-l doresc atunci când mă așez în el. Apoi acest fotoliu are masaj automat pentru partea superioară a corpului meu, respectiv spate, gât și umeri, apoi pentru spatele în sine și zona mea lombară. Apoi trebuie să știți că fiecare tip de masaj mi-l pot regla pe cinci trepte de viteză, așa cum mi-l doresc eu în ziua respectivă.

Dacă doriți și voi un fotoliu de masaj intrați pe masatto.ro, unde veți afla mult mai multe informații despre facilitățile lor și veți descoperi întreaga gamă de fotolii, inclusiv pe cele din alte categorii cum sunt cele din categoria prețuri accesibile, dar și pe cele aflate la promoții.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.