Facultatile se aduna la www.univstud.ro

Facultățile au nevoie de studenți

Vremurile nu mai sunt așa cum erau înainte, când era foarte greu să găsești o facultate la care să te înscrii, când bursele erau prea puține și doar cei mai buni aveau ocazia să prindă o astfel de oportunitate,acum multe dintre facultăți nu reușesc sa ocupe locurile și astfel se trezesc cu o lipsă a studenților. Acest lucru se datorează în principal faptului că nu sunt cunoscute de către elevi, ele ne având o publicitate și în mediul online. În acest secol al vitezei, tot mai mulți tineri caută informații despre facultăți pe internet. Un exemplu concret este site-ul www.univstud.ro.

Un ajutor pentru facultăți și elevi de la www.univstud.ro

Pe site-ul www.univstud.ro studenții pot descoperii facultățile din orașul în care doresc să își continue studiile, de asemenea acolo se oferă posibilitatea de a descoperii facultățile în funcție de specializarea dorită. Cei care dețin site-ul încearcă să țină în permanență legătura cu facultățile pentru a le oferii viitorilor studenți cele mai noi informații. De asemenea pe blogul univstud tinerilor li se pot oferii informații cu privire la bursele puse la dispoziție de facultate.

Cei care accesează site-ul au posibilitatea de a face și o comparație între facultăți și astfel să ia cea mai corectă decizie. Tocmai de aceea facultățile care își doresc să capteze atenția tinerilor, dar și elevii care nu au decis încă la ce facultate să meargă au ocazia de a câștiga informații utile. Pentru facultăți acest site reprezintă un punct de acces către tineri, un loc în care își pot promova specializările și din care pot câștiga studenți. Pentru studenți este locul în care pot intra în contact cu ofertele facultăților. Acest site este sponsorizat de către Minister tocmai de aceea informațiile prezentate pe el sunt unele reale și de un mare ajutor pentru vizitatori.

burse,cercetare

Tinerii care sunt în căutarea unei facultăți pot verifica foarte ușor ce facultate li se potrivește, în primul rând trebuie să seteze țara în care își doresc să studieze, aceasta momentan este doar România, pe site, iar mai apoi trebuie:

  • Fie să selecteze orașul și să vadă ce facultăți au aplicat la acest program, iar dintre ele să o aleagă pe cea mai potrivită.
  • Fie să selecteze specializarea dorită, astfel site-ul le va pune la dispoziție o listă cu facultățile care oferă locuri la acea specializare indiferent de orașul în care se află.
  • Cea din urmă posibilitate este cea în care tânărul alege să caute o anumită specializare într-un anumit oraș, de această dată trebuie să selecteze și orașul și specializarea. Desigur există posibilitatea ca facultatea dorită să nu fi fost înscrisă pe acest site.

Mai departe elevul alege ce informații îi trebuiesc, dar și spre ce facultatea se poate îndrepta. Astfel tânărul scapă de multe ore pierdute în căutarea de informații pe zeci de site-uri, iar facultatea se alege cu un nou posibil student. În aceste zile cu toții căutăm să ne rezolvăm problemele în cel mai scurt timp, iar site-ul univstud reprezintă un real ajutor pentru cei care încă nu s-au decis la ce facultate să se înscrie.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.