Transport persoane de la www.nicktrans.ro

 

Munca printre straini

În ziua de azi, când cei mai mulți dintre semenii noștri reușesc să trăiască doar datorită venitului realizat prin munca făcută pe alte meleaguri, este foarte important să poată apela la o firmă de transport internațional de persoane. Cu ajutorul unei astfel de firme românii pot să plece din țară sau să revină în vacanțele ce vor să le petreacă acasă cu cei pe care nu i-au văzut o lungă perioadă de timp. Eu, de curând, am apelat la www.nicktrans.ro pentru a mă deplasa în țările din vestul Europei ca să îmi vizitez fetele ce lucrează pe meleaguri străine și pe care nu le mai văzusem de foarte mulți ani.

De ce am ales www.nicktrans.ro?

Am ales nicktrans.ro după multe căutări atât în mediul online, cât și deplasându-mă pe la multele sedii ale agențiilor existente în municipiu. Motivele ce m-au determinat să apelez la această firmă, că nu a fost unul singur care să mă determine în această alegere, au fost în principal dotarea cu autocare Mercedes clasificate cu două sau trei stele, dar și faptul că aveau deschisă o agenție în Londra. Mă interesa foarte mult o astfel de agenție pe care  www.nicktrans.ro o are deschisă pe teritoriul Marii Britanii, deoarece această țară era punctul final al călătoriei mele, iar eu nu aveam o perioadă de timp fixă pentru șederea la fetele mele, urmând ca data de întoarcere să o hotărăsc în timpul sejurului.

Un alt motiv destul de important era că deja cunoșteam firma căci prin ea trimiteam (primeam) regulat colete sau scrisori adresate (trimise)  fetelor mele. Știam, de asemenea, că este o firmă profesionistă ce asigură servicii complete de transport, adică pe lângă rezervarea de bilete mi-a facilitat și asigurarea medicală, precum și consultanța de care aveam eu nevoie pentru un prim sejur în Franța și apoi continuarea călătoriei spre Anglia, bineînțeles după o perioadă de timp de ședere la fata cea mare.

Mai mult www.nicktrans.ro mi-a pus la dispoziție și diferite informații despre excursii scurte, tratament balneo-medical pe care puteam să le fac cât stam în cele două țări. Pentru prima parte a călătoriei mele am putut, datorită consultanței oferite de nicktrans.ro, să fac o planificare în cel mai mic detaliu a activităților mele, în schimb pentru călătoria de întoarcere am apelat la agenția din Londra.

Dacă trebuie să mergeți în vizită la rude în străinătate nu ezitați să folosiți autocarele puse l dispoziție de firma nicktrans.ro ce vă asigură condiții excelente pentru o călătorie plăcută, căci beneficiați de aer condiționat, în zonele răcoroase ale munților beneficiați de un sistem de încălzire separat de cel de aer condiționat. În aceste autocare doatate cu toaletă, aveți la dispoziție și o instalație audio-video și un DVD pe care îl puteți folosi, dar puteți folosi și bucătăria din dotarea acestora.

Apoi trebuie să știți că puteți rezerva biletele de călătorie la Tel / Fax: 0230 / 531.339 sau la mobil: 0748/ 119.898 pentru oricaare din țările: Ungaria, Slovenia, Austria, Italia, Franța, Portugalia, Germania, Belgia și Anglia. Dacă doriți să închiriați un autocar și nu știți de unde îl puteți obține, atunci apelați la Nicktrans.ro și veți rezolva și această problemă. Pentru  mai multe informații puteți intra și voi pe site-ul firmei și veți putea descoperi singuri mult mai multe date despre cum puteți  călători confortabil în întreaga Europă.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.