De ce m-am îndrăgostit de jucării?

Când eram mic jucăriile erau de obicei reprezentate de mașinuțe foarte mici, de acele praștii pe care le făceam alături de prieteni sau poate de niște baloane umplute cu apă. În restul timpului ne distram fugărind puii sau furând câteva cireșe din curte de la vecina.

Un lucru era sigur cât era ziua de mare noi băteam satul și deabia seara săracele noastre mame mai reușeau să ne bage în casă. Ne distram foarte mult, dar o dată cu mersul la școală lucrurile au început să se schimbe. A venit Revoluția și a modificat orice percepție despre jucarii, acum pur și simplu nu mai știi ce să îi iei copilului. Nici nu apucă să se sature de o jucărie că apare alta.

Ce este și mai rău este faptul că până și noi ne îndrăgostim de ele, adică cine nu și-ar dori să aibă un avion cu telecomandă? Doar să îl vezi cum urcă foarte sus și ce ușor realizează diverse manevre cu ajutorul tău. Chiar și mașinile cu care ne jucam când eram mici s-au schimbat, acum sunt mai mari, încep să semene tot mai mult cu unele reale și dețin mult mai multe facilități.

1

Să vă mai povestesc despre drone? Acele avioane dotate și cu o cameră? Sunt absolut superbe, datorită site-ului depozit-online.ro am reușit să îmi cumpăr și eu una. Filmează destul de bine la înălțime și de și dirijează foarte ușor. Abia aștept să am nepoți ca să le arăt cum se folosesc jucăriile și să ne distrăm împreună.

Cumpărați-i copilului vostru o jucărie nouă, apoi uitați-vă în ochii lui ca să vedeți cât de fericit este, aceste momente sunt cele mai neprețuite. Mai ales dacă este vorba de un cadou dăruit fără un motiv anume sau dacă cel mic își dorea de foarte mult timp o astfel de jucărie.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.