Jocuri cu Spiderman online gratuite

Plăcerea de a te juca

Cine ar fi crezut că la 60 de ani voi regăsi plăcerea de a mă juca? Nu aș fi crezut că la vârsta asta voi învăța cum să aplic lovituri adversarilor mei și cum să protejez de cele mai temute arme… Să nu vă gândiți cumva că mă bat pe stradă… eu vorbesc doar de jocuri cu Spiderman online.

Box cu celebritati - SpidermanSalvarea lui SpidermanSpiderman pe snowmobil

Cum am ajuns să joc jocuri cu Spiderman online?

Sincer să fiu din greșeală, căutam un film cu Spiderman când am dat peste site-ul bugy.ro. Este vorba de un site online care oferă copiilor și tinerilor numeroase jocuri cu spiderman total diferit. Nu este nevoie să îți faci cont sau ceva de genul ci doar să intrii pe site, să alegi jocul preferat și să te joci cât timp liber ai sau cât te lasă părinții.

Nu vei întâlni două jocuri asemănătoare, fiecare dintre ele are ceva unic… ceva care te face să îl joci iar și iar până îl câștigi… Iar o dată câștigat poți alege din listă un alt joc și distracția continuă. Îmi aduc aminte că atunci când fetele mele erau mici tot timpul le puneam să caute jocuri online gratuite… nu aveam bani să dăm pe jocuri și în plus se plictiseau repede și voiau alt joc.

Sarutul lui SpidermanSpiderman salveaza orasulLovitura lui Spiderman

Mai țin minte și că le certam uneori pentru că le prindea și 11 noaptea tot în fața calculatorului, captivate fiind de noul joc, ce este drept pe atunci nu înțelegeam cât de amețitoare sunt jocurile. Acum mă mir când mă văd pe mine că se întunecă afară și îmi zic doar runda asta o mai joc, dar cu toate acestea mai trec cel puțin 10 până să renunț definitiv.

Un sfat pentru părinți: Lăsați-vă copilul să se joace, este încă mic și va avea timp de lecții sau de treabă destul când va trece, încercați de asemenea să stați lângă el, chiar să vă jucați împreună cu el un joc. Astfel veți vedea de cei îi place atât de mult să se joace pe laptop și el va fi sigur că mereu îi veți sta alături.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.