Vreau să închirieze o mașină

Tot mai des sunt întrebată de studenții mei ”de ce să îmi iau carnetul de șofer când oricum nu voi avea mașina mea niciodată? adică ce o să conduc? roaba lui taicămeo?”, iar eu m-am plictisit să le to repet. Carnetul este ceva ce nu trebuie să lipsească nimănui, adică dacă cineva are nevoie să îl ajuți cu mașina până acasă pentru că el a băut peste măsură îl lași la volan?

Condusul fără permis este ilegal. Tocmai de aceea trebuie să ai mereu asupra ta carnetul. Mai mult decât atât acum este mult mai simplu să ai mașina dorită pentru o perioadă stabilită de tine. Cum?

Nimic mai simplu intrați pe SIXT Rent a Car, firmă de inchirieri masini, vă alegeți perioada în care vreți să călătoriți, orașul din care plecați, iar mai apoi mașina care vi de potrivește cel mai bine. Veți avea câteva modele din care să alegeți, desigur asta depinde de locul din care o veți lua, dar și de numărul de persoane care au închiriat deja mașini.

Așa cum vă pregătiți de o excursie trebuie să vă pregătiți și penbtru a vă închiria mașina. Dacă știți ce vreți când vreți și la ce preț intrați și faceți cererea, astfel veți sta liniștiți acasă.

După ce ajungeți la servici și rezolvați toate problemele puteți pleca la drum. Acum noua mașină de la New Kopel Group este gata să vă ducă oriunde doriți. Nu uitați să vă programați timpul pentru a face tot ce v-ați propus.

Nu este rău să ai carnet, chiar dacă nu ai mașină, cu una închiriată vei trăi fix aceleași sentimente și nici nu va mai trebui să îi porți de grijă după ce vacanța a luat sfârșit. Este ca și când ai alege să mergi cu un autocar, doar că tu ești șoferul și tu poți schimba la orice moment ruta.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.