Personajele disney la petrecerea copiilor!

Ce n-aș da să fiu iar copil!

 ALBA CA ZAPADA SI SPIDER MAN

Îmi aduc și acum aminte de petrecerile pe care mama mea le organiza când eram mici, eram 5 frați, iar eu eram singurul băiat, deci tot timpul se vedea contribuția femeilor în organizare. Anii au trecut am devenit tată, iar acum am și un nepoțel, dacă fetelor mele nu le-am putut oferii petrecerile visate m-am gândit ca măcar acum să apelez la personajele disney la petrecerea nepoțelului.

De ce sunt căutate personajele disney la petrecerea copiilor?

SPORTACUS

Micuțul nostru Pavel este încă de la această vârstă, 3 ani, atras de Spiderman sau mai bine zis de Omul Păianjen. Și-a dorit mereu să îl cunoască, iar eu nu am putut rezista rugăminților sale. Așa că, ca un bunic de treabă care sunt, am început să mă documentez despre care este cea mai bună alegere.

Am descoperit pe net paradisulpersonajelor.ro, un site care se ocupă cu organizarea celor mai frumoase petreceri pentru cei mici. La ei l-am găsit și pe Spiderman, dar și prețuri foarte accesibile pentru apariția lui la petrecere. După ce m-am sfătuit cu bunica și cu mămica am decis să îl angajăm și astfel să facem o petrecere puțin mai diferită decât restul.

Nu doar că cei mici au avut ocazia de a-l îtâlni pe Spiderman, dar acesta s-a și jucat cu el, au avut parte de face-painting, modelaje de baloane și dansuri. A fost o petrecere frumoasă, cel mic s-a bucurat foarte mult să își întâlnească eroul.

Ne-am speriat atunci când pavel l-a întrebat pe Omul Păianjen dacă este adevărat că el mănâncă brocoli și spanac pentru a se menține în formă. Doar așa mama lui reușise să îl facă să mănânce aceste legume. Norocul a fost că Spiderman ne-a sărit în ajutorul și chiar i-a explicat cât de bune sunt aceste legume pentru copii ca el.

Sunt sigur că lucrurile nu ar fi ieșit atât de bine dacă nu era prezent și eroul. Cu toții am adorat când eram mici eroi, gândiți-vă cum ar fi fost ca unul dintre ei să se prezinte la petrecerea noastră. Sunt sigur că această petrecere va rămâne vie în amintirea sa și se va gândi la posibilitatea de a se întâlni din nou cu supereroul în viitorul apropiat.

Desigur chiar și noi avem în plan să nu excludem de pe listă personajele disney la petrecerea micuțului Pavel. Am văzut pe site-ul lor și că au promoții pentru ursitoare și pentru bătrânul Moș Crăciun, deci indiferent de petrecerea organizată putem apela la ajutorul lor.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.