Noul Testament Ortodox

Bătrânețea si placerea de a citi

Ce repede au trecut anii. Imi aduc si acum aminte de perioada copilăriei și adolescentei mele. Acei ani în care comunismul încă se afla in tara noastră. În acea perioadă nu erau foarte multe emisiuni la televizor așa că reușeai să citește sute de cărți. După ce au apărut fetele nu am mai avut timp de lecturat. Dar acum am găsit cel mai bun moment și am decis să încep cu o carte speciala: Noul Testament Ortodox.

noultestament2

De ce am început tocmai cu Noul Testament Ortodox?

Cei mai bătrâni deja stiu ca înainte erau interzise aceste cărți, mai bine zis și intrarea în biserică era interzisă astfel că nu am avut ocazia să citesc Noul Testament Ortodox. Ochii mei nu mai vor să asculte, glaucomul si cu vârsta nu prea se înțeleg. Aveam o astfel de carte, dar în varianta aceea mică de buzunar, iar acum se părea că era inutilă.

Noroc însă cu Librăria Maranatha, aici am găsit cartea dorită cu un scris foarte mare. La această variantă a Noului Testament Ortodox nu mai trebuie să port ochelari si nici ochii nu îmi mai obosesc. Acum nu stiu daca este de la scrisul foarte mare, de la contrastul perfect intre culoarea paginilor si culoarea scrisului sau de la combinația.

Mă bucur că am reușit să citesc si aceasta carte, sincer să fiu fără putina documentare despre religie nu poți face nimic. Tinerii învață încă de mici cele mai importante lucruri, dar este treaba noastră să îi ajutăm să învețe și mai mult. În plus nu cred că v-ar plăcea ca nepotul să vină să vă întrebe ceva legat de Biblie si sa nu știți să îi răspundeți.

Nu este niciodată prea târziu să înveți, iar Noul Testament Ortodox este o carte din care avem multe de reținut. P.S pe site există foarte multe cărți care va vor atrage atenția și cu fiecare carte achiziționată o ajutăm pe Oana să câștige lupta cu moartea.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.