Service-ul auto Bimmer tot ce ai nevoie

Este din ce in ce mai cald afara, ceea ce implica desigur o vacanta la mare cu familia. A trecut ceva timp de cand nu am mai iesit cu sotia si cele doua fete undeva, ce este drept mereu se gaseste cineva sa aiba de lucru si sa amane totul in ultima secunda, iar doar trei parca nu este la fel ca atunci cand ne adunam toti.

Saptamana trecuta a fost momentul in care chiar am crezut ca o sa plecam la mare, cele doua fete isi inchisesera telefoanele( pentru a nu aparea o urgenta de ultima ora), sotia isi luase liber de la servici, iar eu in sfarsit eram pregatit pentru marea scapare. Am pus toate bagajele in masina, am verificat biletele, actele totul si am zis sa pornim la drum… dar tocmai atunci… tocmai atunci masina noastra a intrat in concediu de odihna sau mai bine zis s-a stricat.

Degeaba am incercat sa resuscitez motorul, dar acesta si-a pus in plan sa nu mearga in vacanta cu noi si cum masina era mijlocul nostru de transport am renuntat la idee. Dar urmau zile bune de munca in care aveam nevoie de masina, cu ajutorul internetul am reusit sa aflu despre cei de la  Bimmer Service.

Se pare ca acest service se ocupa de repararea BMW-urilor si o face bine, repede si ieftin. Toate aceste lucruri ne-au convins sa apelam la ei, adresa lor nu era foarte departe de a noastra si doar ce ne dovedisera ca fac o treaba foarte buna in acest domeniu.

Oricine avea nevoie de Bimmer service pareri descoperea un service cu o experienta de 110% ce pune foarte mult accent pe repararea masinilor si pe o durata de viata a acestora mult mai mare. Cu ajutorul site-ului online am reusit sa facem cunostinta cu cei 5 mecanici specializati in repararea de BMW-uri, cine s-ar fi asteptat oare ca 5 persoane sa fie in stare sa realizeze atat de multe lucruri?

Ei bine se pare ca fiecare dintre ei are la dispozitie cate o rampa cu echipament modern pe care sa o poata folosi atunci cand soseste o noua comanda. De cele mai multe ori rezolva atat de repede problemele inca este cam dificil sa stai la coada.

Pe deasupra in fiecare zi service-ul pune la dispozitie imagini cu Lucrarea Zilei, iar daca ai noroc masina aceea poate fi a ta si tu poti vedea exact cat de bine lucreaza. Oricum pozele vorbesc de la sine si iti poti da seama ca serviciile realizate de ei sunt printre cele mai bune.

Daca te intre bai Unde schimb lichidul de frana BMW atunci trebuie sa stii ca Str. Brebenei Nr. 20 Sector 5 Bucuresti este adresa de care aveai nevoie. Aici isi are domiciliul service-ul cel mai bun pentru BMW-uri, iar aici vei primi ajutor de la cei mai buni specialisti in domeniu. Doar du-ti masina, spune-le problemele cu care te confrunti, ce esti dispus sa schimbi sau repari la ea si restul vor face acesti specialiti, tu doar iti vei lua masina la final.