Am gasit o solutie!

Nu am fumat nici o data in viata mea, pur si simplu nu mi-a placut sa incerc acest viciu, chiar daca marea majoritate a prietenilor mei fumau. Meargeam cu ei la petreceri, intalniri, dar cu toate acestea nu am simtit nici o data nevoia de a fuma.

Am incercat sa nu ma indragostesc de o persoana care fuma, pentru ca stiam cat de multi bani presupune acest viciu, dar stiti si voi ca dragostea nu alege dupa cum vrem noi. M-am si casatorit cu acea tanara care nu putea renunta la tigari si chiar daca am avut impreuna doua fete acest viciu a fost singurul la care nu a renuntat.

Promotie Clearomizor Protank Evod

Acum 10 ani a trebuit insa sa se opereze de tiroida, lucru care a facut-o sa realizeze efectele negative pe care fumatul le avea asupra sanatatii sale si sa renunte timp de aproape 2 ani. Inceperea unei postliceale si colegele care fumau toate au facut-o sa se apuce din nou. Ce este drept la inceput nu mai fuma 1-2 pachete pe zi ci doar cateva tigari.

Anul trecut se apropia vertiginos de un pachet de tigari fumat pe zi asa ca a decis sa caute o metoda de a renunta la fumat, pentru ca singura nu mai putea. A fost perioada in care a incercat o tigara electronica, vazuse una in magazin si a zis ca o ia, cu toate acestea nu avea niciun efect. Mai tarziu urma sa aflam ca si aceste tigari electronice trebuiesc luate in functie de numarul de tigari fumate si de taria acestora.

Tigarile electronice de la Vipercig par a fi cea mai buna metoda pentru a renunta la fumat. Dovada stau sutele de clienti multumiti care au reusit intr-un timp foarte scurt sa renunte la fumat doar folosind tigarile electronice. Desigur ca si pentru renuntarea la orice alt viciu este nevoie si de dorita, dar sunt sigur ca sotia mea va reusi sa depaseasca si acest pas.

Acum alaturi de ea sunt si niste specialisti, ce au ajutat multe alte femei ca ea sa renunte la acest viciu si sa spuna din nou vietii DA! Am scris acest articol pentru toate acele persoane care vor sa renunte dar nu stiu cum, mai sus aveti link-uri catre site-ul despre care vorbesc, la ei veti intalnii multe sfaturi si produse super ok, daca le veti urma in foarte scurt timp veti putea scapa de tigari si sa va bucurati de viata.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.