Gasesti scule profesionale bosch

Cum m-am apucat de renovat

Atunci când m-am mutat cu soția mea și cu cele două fete în noua casă erau foarte multe de făcut, foarte multe de rezolvat și nu aveam mai nimic în casă pe care să folosesc. Așa cum probabil știți deja modificările din casă presupun în principal existența unor ustensile și utilaje, în acest mod munca este foarte ușurată și timpul economisit. Pentru mine a fost un pur noroc să descopăr site-ul Tehnic Bazar, de aici am putut da toate comenzile pentru piesele de care aveam nevoie. La ei am reușit să descopăr scule profesionale bosch, această firmă este una dintre singurele care au reușit să mă cucerească de a lungul anilor prin rezistența și calitatea pieselor.

Ce am câștigat cu ajutorul unor scule profesionale bosch?

Pe site-ul celor de la Tehnic Bazar am descoperit un set foarte necesar în fiecare casă, conține patru scule profesionale bosch, iar prețul lui este unul foarte accesibil dacă ținem cont cât de folosit este într-o casă care are nevoie de reparații urgente.

Prima piesă din acest set este o mașină de înșurubat și de îngăurit cu acumulatori, aceasta este foarte bună dacă tocmai te-ai gândit să îți asamblezi singur o masă, dacă vrei să pui un cui pentru un tablou, dar și în multe alte situații. Are un diametru maxim pentru șuruburi de 8mm ceea ce este de apreciat mai ales în casă unde sunt atât de necesare. Are 2500 rot/min atunci când merge în gol, un lucru care este de asemenea foarte bun la mașinile pentru îngăurit.

Alături de aceasta se mai află în pachet 3 tipuri de fierăstraie. Primul este ferăstrău vertical cu acumulatori ce are o adâncime de tăiere în lemn de 90 mm și una de tăiereîn metal de 8 mm. Acesta este foarte util pentru că oferă o tăiere atât de bună la o dimensiune atât de mare, cu siguranță acesta nu trebuie să lipsească din casele noastre.

Tot în acest pachet se mai găsește și un ferăstrău circular cu acumulatori, acesta are o adâncime de tăiere de 51/ 40 mm, după părerea mea este un aparat foarte folositor în casă, mai ales atunci când vrei să asamblezi ceva sau să construiești o piesă de mobilier.

Mai avem în pachet și un ferăstrău alternativ cu acumulatori ce oferă o lungime de cursă de 28 mm, de asemenea are un număr de curse de 2400 respectiv 2700 in functie de treapta de viteză aleasă. Si acest ferăstrau ne este util în casă și își va găsi de lucru usor.

Acest pachet sosește la un preț foarte accesibil, mai ales daca luăm în calcul faptul că vorbim de scule profesionale bosch, dar și faptul că avem atât de multe beneficii dacă îl alegem. Cu o singură comandă vom reuși să achiziționăm patru dintre piesele care nu trebuie să lipsească dintr-o gospodărie. Ca surpriza să fie și mai frumoasă cei de la Tehnic Bazar ne vor oferi și o geantă de transport pentru aceste 4 scule atât de importante. Astfel le vom putea transporta oriunde avem nevoie fără a ne face griji.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.