Pantofii cui vs sandale cu platforma

Războiul pantofilor cui

Odată cu venirea verii orice femeie vrea sa fie senzuală și în pas cu moda.La fel era și soția mea. Deși îi dădeau dureri îngrozitoare, ea insista să  cutreiere kilometri întregi urcată pe pantofi cu toc, care mai de care mai înflorați sau sclipitori. Cam după aproximativ două luni de chinuri, cu picioarele umflate și pline de semnele aventurilor trecute aceasta decide să renunțe la frumoșii pantofi cu toc în schimbul unor opincuțe albe. Dar nu s-a oprit aici , acum începea surghiunul meu ca bărbat. Toată ziua striga că nu i-am putut cumpăra și ei niște sandale noi , că sunt un zgârcit absolut și că nu știe de ce m-a luat de soț,  că am lăsat-o să se chinuie cu blestemații aia de pantofi și nici măcar nu am avut bunul simț să îi achiziționez niște sandale drăguțe iar ea trebuie să se afișeze cu vechiturile astea. După o săptămână de delir am decis, disperat fiind, să cer ajutorul internetului pentru a achiziționa ceva comod și draguț pentru soția mea. Tot căutând și căutând printre miile de site-uri am găsit ceva ce o putea satisface pe deplin pe soția mea și anume site-ul sandaleavarca.ro ce îmi prezentau diverse modele de pantofi printre care și niște drăguțe sandale cu platforma.

Cum mi-am făcut soția fericită cumpărându-i sandale cu platforma

Ce m-a atras în special la acest site este calitatea (majoritatea pantofilor de pe acest site fiind din piele naturală) și prețurile accesibile. Pe lângă acestea modelele sunt frumoase, pline de culoare și sunt accesibile oricărei categorii de vârstă. După ce am achiziționat un model frumos pentru soția mea, cu material de calitate și foarte comfortabile pentru că talpa era pe interior de piele iar sub de tip burete, erau pur și simplu combinația dintre fashion și relax, exact tipul de pantofi de care avea ea nevoie, am decis să achiziționez și niște sandale bărbătești pentru mine.

Transportul este unul accesibil, poți plăti o sumă în plus, nu foarte mare, dacă dorești să îți ajungă coletul într-o zi sau poți aștepta câteva zile în plus pentru a face o mică economie. Astfel în câteva zile pantofii iubitei mele soții ajunsese în mâinile mele și era gata de a fi înmânat viitoarei stăpâne.

Bineînțeles că soția mea a fost foarte fericită la vederea noilor sale a articole de încălțăminte și din ziua când le-a purtat prima oară a fost nedespărțită de acestea. A învățat să le poarte cu orice, de la pantaloni scurți sau lungi până la fuste și rochii de vară, era absolut încântată de noile sandale cu platforma.

Astfel m-am hotărât să îi mai achiziționez câteva perechi pentru a fi în ton cu fiecare ținută și după ce și-a arătat fericirea și încântarea față de acestea i-am prezentat și ei faimosul site iar de atunci indiferent de sezon, soția mea a devenit client fidel și își achiziționează tot felul de pantofi. Pe lângă asta, ea a învățat că pentru a fi în trend nu trebuie să îți rupi picioarele urcată pe tocuri cui, nici să faci alergări pentru maraton pe pantofi cu toc, ci pur și simplu să fii comodă și să te simți tu însuți încălțată în pantofii tăi preferați.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.