Am găsit rezervor hidrofor 60 l!

De ce avem nevoie în casă?

Vezi cum arata Vas expansiune hidrofor 60 l GWS

O casă cumpărată la casă ne-a schimbat definitiv viața. Acum un an soția mea a moștenit o casă la țară și am decis să ne mutăm acolo. Grădina foarte mare, dar și spațiul pentru capre au fost cele care ne-au cucerit. Desigur visul acela foarte frumos a fost spulberat când ne-am dat seama că nu avem apă în casă și că udarea grădinii se făcea foarte greu. O grădină neudată este o grădină moartă și sincer să fiu nu mai sunt la vârsta la care să pot căra zeci de găleți de apă până la răsaduri. Fata noastră a venit însă cu o soluție, adică achiziționarea unui hidrofor. Alături de acesta am decis să mai achiziționăm și un rezervor hidrofor 60 l.

Cu ce ne-a ajutat acest rezervor hidrofor 60 l și de ce merită cumpărat?

În casă este mereu nevoie de apă tocmai de aceea am decis să ne axăm pe un rezervor hidrofor 60 l, de asemenea acest model este unul dintre cele mai bune existente pe site. Am fost cuceriți de rezistența lui și de prețul foarte mic în comparație cu numărul de beneficii pe care ni-le aduce. Desigur acest model nu trebuie să lipsească din casa nimănui pentru că este folositor atât la instalațiile de apă, cât și la cele pentru grădină. Cei care locuiesc la țară sau în zonele de periderie vor găsi foarte util un astfel de aparat.

Așa cum am mai spus și mai sus am achiziționat acest rezervor hidrofor 60 l pentru că este foarte rezistent, mai exact el beneficiază de două straturi de vopsea poliuretanică, dar și de grund eposidic. Apa va rămâne în interiorul rezervorului atâta timp cât dorim noi, fără a ne fi teamă de o uzură puternică. În locurile de uzură membrana din cauciuc și căptușeala au fost armate, lucru care va oferi rezervorului o perioadă de durabilitate cu mult mai mare decât cea inițială.

Soția mea a fost cel mai mult cucerită de culoarea rezervorului, de un albastru foarte frumos, dar și de faptul că acum poate avea apă direct în casă. Pe deasupra rezervorul hidrofor 60 l nu necesită întreținere pentru că este dublu etaseizat, mai exact o dată este etaseizat împotriva apei, iar cea de a doua oară împotriva aerului. Acest lucru înseamnă că apa va rămâne în rezervor până vom decide să o folosim și nu va ieși prin alte găuri, de asemenea aerul nu va putea intra în rezervor.

Spre deosebire de alte rezervoare pe care le-am întâlnit pe site-ul lor acesta este atât pentru apă caldă cât și pentru apă rece și are o garanție de 5 ani. Sunt însă sigur că în cazuri excepționale va fi nevoie de folosirea acestuia, mai ales că vorbim despre un produs foarte rezistent și de o calitate cu mult superioară față de alte produse. La acest rezervor nu este nevoie de schimbarea membranei, aceasta este din butil deci rezistă mult mai mult timp. Desigur pentru a fi siguri de rezistența rezervorului este recomandat să nu folosim o presiune mai mare de 10 bar.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.