Cum am scapat de tatari cu ajutorul celor de la pentru corpul tau

Vara este anotimpul in care toti tantarii se aduna la mine in curte. Tot acum este perioada in care graurii sosesc la strugurii copti, ceea ce inseamna ca trebuie sa petrec mai mult timp afara. Sa va mai spun ca avem si o capra care vrea mancare din 10 in 10 minute? Imi aduc aminte ca in urma cu cativa ani primaria imprastia substante pentru tantari, acum insa acest lucru s-a oprit.

Daca este sa ies seara afara fara protectie ma intorc plin de umflaturi si cu niste mancarimi ingrozitoare. Acum vreo 3 luni am primit de la pentrucorpultau.ro doua tipuri de spray-uri special realizate pentru lupta impotriva tantarilor.14037421_1087544781335355_269845328_o

Nu le-am folosit pana in acest moment pentru ca tantarii nu muscau atat de rau si ma obisnuisem cu ei. In ultimele 2 saptamani insa au inceput atacul. Primul spray pe care l-am folosit este de la Bros acesta are o rezistenta cam de 10 minute, dar trebuie sa te dai bine cu el, in special in locurile in care ei ataca.

 

Parfumul lui este foarte puternic si nu ii lasa pe tantari sa se apropie de tine, cu toate acestea trebuie sa dai cu o cantitate foarte mare daca vrei sa nu fi muscat deloc. Mie imi ajunge doar pana mulg capra, apoi trebuie sa ma dau din nou.

14012959_1087544814668685_615352386_o

Cel de al doilea produs este o lotiune impotriva tantarilor, aceasta rezista mai mult si nu mai trebuie atat de multa folosita. Ea este cea care a reusit sa ma cucereasca datorita rezistentei foarte bune.

Daca ar trebui sa aleg un produs din acestea doua as alege lotiunea, desi mi-ar placea sa aiba o cantitate si mai mare pe care sa o pot cumpara. Tantarii nu mai au nici o sansa sa ma intepe acum, pentru ca am ajutoare. Site-ul pentrucorpultau.ro este un site foarte bun, comenzile sosesc rapid, iar produsele sunt exact ca cele prezentate pe site. Mai sus aveti link-uri catre cele produse, ele sunt bune si impotriva capuselor.

LATER UPDATE: Ii puteti gasi si pe FACEBOOK.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.