Lucky Studio face angajari in videochat pentru toate fetele independente din Iasi

Succesul in videochat nu este unul sigur, in momentul in care studioul de videochat nu dispune de ceea ce trebuie. Din acest motiv, iesencele cu spirit liber au dorit sa se angajeze mereu in cele mai profesioniste studiouri, pentru a avea siguranta ca vor avea succesul garantat. Unul dintre aceste studiouri se numeste chiar Lucky Studio, fiind pe primul loc in tara la angajarile in videochat.
Fiindca a fost foarte solicitat de catre majoritatea romancelor, care au venit la studio pentru rezolvarea problemelor financiare, Lucky Studio a devenit cel mai dorit angajator de pe piata muncii.

Poza 25
Succesul in videochatul Lucky Studio este recunoscut mondial

Acest lucru s-a intamplat nu numai datorita veniturilor mari pe care le pot avea fetele aici, ci si pentru ca Lucky Studio a primit titlul celui mai bun studio de videochat din tara. Pe langa nenumeratele premii primite la intalniri de la Praga, Bruxelles si Luxemburg, Lucky Studio poate spune ca se bucura de un succes uimitor.
Acest succes a fost adus de catre modelele care au avut vointa si rabdarea de a-si schimba viata si de a lua atitudine. Rezultatele deosebite pe care acestea le-au avut si inca le au s-au remarcat si printre titlurile celor mai mari studiouri din strainatate, care au recunoscut profesionalismul desavarsit cu care Lucky Studio lucreaza in domeniu.

Poza 17
Inca de la angajarea in videochat la Lucky Studio, modelelor li se ofera un bonus de angajare, care incepe de la suma de 1.720 lei si ajunge la 38.880 lei. In aceste bonusuri, sunt incluse cateva servicii, care sunt gratis si garantate de catre Lucky Studio.

Servicii gratis, castiguri zilnice si bonusuri saptamanale

Printre acestea, se poate enumera transportul gratis care le ajuta pe modele sa fie scutite de foarte multe cheltuieli pe parcursul contractului de angajare in videochat, cazarea gratis in prima luna, machiajul si sedintele de infrumusetare garantate zilnic, cursurile de limba engleza si franceza si, nu in ultimul rand, sedintele foto de care fiecare model are mare nevoie pentru un portofoliu cat mai profesionist.

Poza 3
In momentul in care angajarea in videochat a fost finalizata, fetele se pot bucura de un mediu placut de munca, in care totul este online, linistit si confortabil. Discretia si confidentitatea de care acestea profita in studio, dar si dotarile tehnice de ultima ora, le ajuta sa aiba zilnic intre 300 si 800 de lei.
Pentru aceste castiguri, desigur ca Lucky Studio doreste sa le premieze, aratandu-le astfel ca sunt apreciate pentru ca lucreaza in studio. Astfel, castigurile zilnice sunt completate de bonusurile mari pe care ele le primesc in fiecare duminica. In acest fel, fetele care se angajeaza la Lucky Studio au banii pe care si i-au dorit pentru a avea cariera mult visata.

8 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.