Mai multe motive pentru a alege o bormasina bosch

Forta este inlocuita de aparate de calitate

Cu cât mai repede îți zboară anii vieții, cu atât îți dai seama că și puterile tale se duc. Pentru a înlocui puterea de muncă ce nu o mai ai ca atunci când erai tânăr, trebuie să te dotezi cu aparate moderne care să te scutească de efortul fizic. Pe parcursul trecerii anilor am încercat să îmi dotez atelierul de acasă cu diferite scule necesare pentru orice om gospodar.

Totuși constat că nici sculele nu sunt nemuritoare, căci și ele se uzează în timp și la un moment dat se strică și nu le mai poți repara. Este și cazul bătrânei mele mașini de găurit, cea care chiar dacă nu era de marcă m-a ajutat pe parcursul ultimilor 20 de ani în destul de multe situații ce impuneau  folosirea ei.

Cum anii nu-i mai pot da înapoi trebuie să îmi cumpăr o bormasina bosch. M-am hotărât să cumpăr o mașină de găurit de la un producător renumit în primul rând pentru ca ea să fie ultima pe care o mai cumpăr. Apoi mai sunt și alte motive pe care experiența mea zice să le am în vedere.

Bormasina bosch este tot ce ai nevoie

Cel mai important dintre ele este că bormasina bosch GSB 1300 face parte din sculele electrice profesionale ale renumitului producător Bosch. Cum eu o voi folosi numai prin gospodărie, voi fi sigur că viața acestei mașini de găurit va fi una destul de lungă și nu voi mai fi nevoit să o înlocuiesc. Durata mare de viață îmi este asigurată și de construcția ei în totalitate pe rulmenți.

Apoi pe site-ul meu favorit care este tehnicbazar.ro voi beneficia de o reducere de 8% și deci o voi obține la un preț deosebit de acceptabil. După aceasta trebuie avut în vedere că dispune de un motor puternic de 550 W, ce îmi asigură o viteză destul de mare în execuție, fiabilitate și  performanță pentru lucrarea ce o execut.

Această bormașină are o turație de până la 2700 și îmi permite folosirea la găuri de până la 10 cm în oțel, de până la 13 mm în beton și de până la 25 mm în lemn. Desigur că un atui în plus îl prezintă și limitatorul de reglare a adâncimii, mai ales când aceasta trebuie să fie foarte exactă. Mă bucur și de faptul că între o găurire simplă și o găurire de percuție comutarea este foarte ușor de făcut, iar pentru lucrările de înșurubare funcționează atât pe dreapta, cât și pe stânga. Datorită greutății reduse și a designului ergonomic această sculă electric de găurit este foarte ușor de folosit și în plus este prevăzută și cu un mâner suplimentar.

Am optat pentru o bormasina bosch și pentru faptul că sunt foarte mulțumit de celelalte scule electrice achiziționate de mine de la același producător, cum sunt: fierăstrăul circular și fierăstrăul pendular, polizorul unghiular sau polizorul de banc. Acestea le-am achiziționat de-a lungul anilor și până acum nu mi-au creat probleme, chiar și polizorul unghiular care nu face parte din categoria de scule profesionale.

Pentru a mă feri de sculele electrice contrafăcute ce se găsesc din abundență pe piața românească, eu de cîțiva ani buni cumpăr doar de pe tehnicbazar.ro. Aici mă bucur de consultanță, garanție și service autorizat.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.