Acum poti alege masina preferata in functie de ocazie!

S-au dus timpurile cand, in fiecare dimineata, cetatenii marilor orase deveneau un imens furnicar, gonind spre locul sau de munca aflat in oricare dintre colturile localitatii de domiciliu. Azi, abia daca zaresti cate o furnicuta atunci cand negura inca mai persista peste oras. Am trecut de la ”ruperea” masinilor de transport in comun, ce circulau arhipline, la alergatul de-a lungul tarii in cautarea unui job, pe care de cele mai multe ori nu il gasesti.

Totul pentru job-ul meu

Pentru a reusi in actualul meu job am fost obligat sa parcurg sute de kilometri in fiecare zi. Nu as fi putut reusi acest lucru fara ajutorul dat de compania de rent  car Swiso, swiso-rent-a-car-bucuresti.ro, pe care o puteti gasi si voi in Calea Rahovei, nr. 266, sector 5, Bucuresti. Datorita colaborarii cu Swiso Grup, inca din 2001, am reusit in acest job ce presupune parcurgerea a unor distante destul de lungi.   

Cu ajutorul acestei firme am avut si am in continuare la dispozitie o gama variata de masini de o calitate foarte buna, din care pot alege dupa preferinta mea si mai ales dupa buget. La inceputurile colaborarii mele cu aceasta firma am apelat pentru inchirieri auto in Brasov la swiso-rent-a-car-brasov.ro  unde am solicitat un tip de masina mai ieftina la inchiriere.

O masina in fiecare colt al tarii

De la sediul acestei firme in Brasov, str. Fundatura Harmanului, nr. 2, Complex Duplex 2, Corp C4, telefon +40 758 069 044 mi-aduc aminte cu mare placere si acum, am ales un mic Daewoo Matiz pe benzina, cu un pret de 9,98 Euro/zi pentru o perioada de 1 – 4 zile, iar mai tarziu o inchiriam pe o perioda de 30 de zile, platind in schimb doar 6 Euro/zi.

Dupa ce job-ul meu a devenit destul de profitabil, am inceput sa apelez firma inchiriari auto Sibiu pe swiso-rent-a-car-sibiu.ro  pentru o marca de masina mai puternica, mai rapida. Daca ai varsta peste 21 de ani și esti posesorul sau posesoarea unui carnet de conducere mai vechi de 2 ani poti sa te prezinti si tu la adresa firmei, si anume: Bulevardul G-ral Vasile Milea, Nr. 29, in Sibiu pentru a inchiria acea masina care te intereseaza.

Cum aria geografica a executarii job-ului meu s-a largit in fiecare an, iata ca in ultimul timp am contactat de foarte multe ori si firma de rent a car in Pitesti de la swiso-rent-a-car-pitesti.ro/,   ce se afla in Str. Mircea Voda, nr.22, Pitesti. Bineinteles ca voi o puteti contactata online prin completarea formularului de pe site, dar si folosind telefonul + 40 758 839 110.

Pentru mine firma de inchirieri Swiso Rent a car a fost cea care mi-a facut calatoriile in interes de serviciu destul de placute, masinile inchiriate de la aceasta firma mi-au asigurat confortul necesar pe timpul deplasarii. Autoturismele sunt asigurate Casco, RCA si detin Rovinieta, iar pe parcursul acestei colaborari nicio masina nu m-a lasat in drum. In concluzie puteti solicita si voi o masina din unul din multele puncte pe care le are deschise in intreaga tara  Swiso Group.

 

2 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.