Ce fel de viață am avea astăzi dacă nu ar fi fost inventată roata

Roata cea mai importantă invenție

Ce fel de viață am avea astăzi dacă nu ar fi fost inventată roata? Sincer să fiu nu aș putea să mă hazardez în a spune ceva, cât de cât credibil. Pot în schimb să vă povestesc câteva zile neîntrerupt, poate chiar o mie și una de nopți, fără a spera să epuizez subiectul prezenței roților în fiecare secundă a existenței noastre. Unul din cele mai noi produse din acest domeniu, ce a invadat piața în ultimii ani, sunt acele roti poliuretan ce au permis să apară nelipsitele bagaje de mână foarte ușor de transportat, mai ales de către noi persoanele în vârstă, chiar dacă în interior am pus ceva ”pietre de moară”.

9950STP500P68

De curând, una din fiicele mele care circula pe ruta Sttutgart – București a reușit să rupă una din roțile trolerului cu care își căra bagajul. Nu are nicio importanță cum a reușit să facă așa ceva. Important este că primul lucru la care s-a gândit a fost să înlocuiască troler-ul care era aproape nou. Această idee, bineînțeles că pe mine m-a revoltat și am început să alerg prin jungla de magazine ce au umplut orașul.

Căutăm roti poliuretan!

Dar ce să vezi? Cu toate că azi magazinele se calcă pe picioare unele pe altele, nu am reușit să găsesc o roată identică cu cea a trolerului fetei mele. Și ca să fiu sincer până la capăt, nu am reușit să găsesc nici măcar o pereche de roti poliuretan, cu care să fac bietul troler să fie din nou funcțional.

Fiind o persoană mai încăpățânată de felul meu, nu m-am recunoscut învins. Mi-am zis că am pierdut o bătălie cu magazinele fizice, așa că am trecut în mediul online pentru a reuși să rezolv această problemă. Aici am reușit să găsesc lumea roților TENTE, cea care este repartizată pe întreg globul pământesc și cea care am găsit-o și pe pământ românesc, mai precis pentru voi  pe www.tente.com/ro-ro/.

3648UOO160P63

Aici am găsit foarte repede acele roti poliuretan  ce-mi erau necesare, dar fascinat de ceea ce am găsit pe acest site am decis să găsesc cea mai bună soluție pentru problema mea. Pentru ca navigarea să fie mai ușoară acest site îți pune la dispoziție mai multe categorii pentru căutarea produsului ce îți este necesar. Am început cu categoria instituțional, unde am trecut de la rolele pentru scaune sau mobilier, la cărucioarele pentru supermarket sau la industria aeronautică. Apoi am vrut să văd oferta pentru categoria medical unde m-am plimbat de la rolele pentru paturi până la cele pentru aparatele tehnice medicale. În categoria industrial am petrecut ceva mai mult timp trecând de la rolele industriale la cele silențioase, după care am văzut rolele termorezistente, pe cele din oțel inoxidabil sau chiar unele cu blocare centrală. Ultima categorie Heavy Duty îmi arată rolele necesare pentru transporturi foarte grele, deci role foarte rezistente în timp și cu capacitate pentru sarcini foarte mari, aceasta fiind categoria care mi-a arătat că este bine să pun la trolerul fetei o pereche de roți foarte rezistente.

Într-un final am apelat la tehnicienii de pe site pentru a-mi prezenta o soluție specială pentru trolerul meu. În urma consultării specialiștilor am lansat comanda pe site, pe care am primit-o destul de repede acasă. Dacă și voi aveți nevoie de roți sau role intrați pe TENTE și comandați, căci veți fi ajutați să găsiți exact ce vă interesează.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.