De ce să-ți dotezi casa cu telefoane Dect Panasonic

Telefoanele fixe, cu fir, au dominat multă vreme peisajul caselor noastre. Ca să ai parte de ceva intimitate fie aveai nevoie de un fir cât mai lung cu care să-ți duci telefonul în camera proprie,fie trebuia să dai pe toată lumea afară ca să poți vorbi în liniște cu iubitul sau iubita. Vremuri grele, ce mai!

Telefonul fără fir

Receptor Panasonic KX TGA671FXB, suplimentar telefon DECT

Apoi au apărut și la noi telefoanele cordless sau fără fir pe care le tot vedeam prin filmele americane. Tot fixe dar cu mai multă libertate de mișcare. Problema era că astfel de telefoane funcționau pe bază de unde radio așa că uneori te puteau recepta vecinii în timp ce discutai ultima bârfă spumoasă la telefon cu prietena. Telefoanele Dect Panasonic sau Digital Enhanced Cordless Telephone sunt digitale și sunt codate așa că nu riști să dai tot din casă din cauza deficiențelor telefonului. În plus, la o singură stație se pot adăuga până la 5 receptoare pe care se poate comunica în același timp. Poți face fără probleme atât conferințe de afaceri cât și discuții amicale de familie cu ajutorul unor telefoane Dect Panasonic. Receptoarele se pot folosi atât pe modul conferință cât și pentru apeluri separate.

Telefoane Dect Panasonic

Dacă ai în plan să te dotezi cu astfel de telefoane, cele mai recomandate sunt telefoanele Dect Panasonic. Sunt elegante, fiabile și foarte utile și au deținut timp de mai bine de 10 ani locul 1 mondial ca eficiență, durabilitate și calitate. Sunt perfecte pentru casă, firmă, pensiune, restaurant sau alte afaceri mai mici. Au o  mulțime de opțiuni inclusiv caller ID, pentru 50 de numere. Asta ca să poți alege dacă vrei să eviți telefoanele de la mama, tata, mătușa care te ține o oră în telefon sau enervanta de colegă care te sună ca să se laude cu ultimele poșete cumpărate de la Paris Fashion Week. Sunt ușor de utilizat, au ecran LCD, agendă cu 50 de nume și numere, interfon, modul conferință, call share, un număr de 170 de ore în standby și 15 ore de convorbire.

Tenefoane premium

Receptor Panasonic KX TGA806FXB, suplimentar telefon DECT

Varianta de telefoane Dect Panasonic premium e și mai tare. Designul este super elegant, telefoanele sunt dotate cu Android, ecranul este cu touch așa că practic ai la dispoziție un smartphone de ultimă generație pe care îl poți folosi în interior fie acasă fie la firmă. Telefonul Dect se poate conecta la internet, poți descărca aplicații pentru el, poți face video call, te poți conecta la rețelele de socializare și multe altele. Este un tip de telefon modern, actual, cu multiple funcții.

Fiecare tip de telefon are utilitatea lui practică și este folosit cu precădere într-o anumită nișă de lucru. Telefoanele Dect se pot folosi pentru a conecta angajații unei farmacii, pensiuni, școli, policlinici sau bănci. Este foarte util, foarte eficient și simplu de utilizat și nu necesită instalații complicate sau cheltuieli pentru mentenanță  și service. Fiind produse de un brand renumit pentru calitate, Panasonic, te poți folosi în liniște și fără grijă de produse pentru că au garanție valabilă iar firma oferă servicii de consultanță și service pentru instalare și utilizare. Comunicarea este esențială! Alege modalitatea care ți se potrivește!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.