Un ajutor la batranete de la fotolii masaj!

”Bătrânețe haine grele, Ce n-aș da să scap de ele”. Iată că de ceva timp eu am reușit să scap de o parte din aceste ”haine grele”. Secretul este destul de cunoscut, dar nu prea este pus și în practică de noi românii, căci vesticii îl folosesc pe scară largă. În ce constă acest secret? Vă spun imediat. După ce lucrez câteva ore prin curte, simt că încep să mă doară șalele, așa cum spun bătrânii noștri. Atunci intru în casă și mă așez în fotolii masaj pentru a mă odihni. Ca prin minune, după această relaxare binemeritată, corpul meu parcă reîntinerește și eu pot să reiau activitatea de acolo de unde am întrerupt-o.

Care este motivul dispariției durerilor resimțite de trupul meu?

Și la această întrebare răspunsul este de o banalitate năucitoare. Odihna oferită de fotoliul meu este dublată de faptul că Rokol i-a implementat un proiect cheie care constă în robotul de masaj medical construit pe baza tradițiilor chinezești transmise de-a lungul timpului.

Rokol 7203F Home Deluxe Zero Gravity-1
Dacă aveți probleme cu corpul vostru, nu contează că sunteți în vârstă sau din contră mai tânăr/ă, cumpărați și voi unul din multele fotolii masaj existente pe rokol.ro și vă veți bucura de o experiență de neuitat ce vă va oferi confort și relaxare. Aceste fotolii sunt confecționate din piele ecologică antibacteriană, se așează pe un consum foarte mic de energie electrică și mai ales, beneficiază de motoare foarte silențioase. Cu ajutorul acestor fotolii nu mai este nevoie să plecați de acasă ca să ajungeți la un salon de masaj, căci oricare din aceste fotolii vă vor oferi bucuria dată de un masaj plăcut aplicat exact acolo unde considerați că aveți nevoie.
Apoi trebuie să aveți în vedere că în timpul masajului voi puteți vorbi la telefon sau sta în fața unui televizor pentru a vă bucura de vizionarea unui film în premieră, de emisiunea voastră preferată sau pentru a viziona cele mai noi știri.

Unde distribuie fotolii masaj?

fotoliu-masaj-rokol-7912-rosu-111
Desigur că Rokol, care este prima companie ce construiește Fotolii de masaj în China, are asigurată distribuția de fotolii masaj în întreaga lume: America, Europa, Rusia, Australia și chiar în România. Aceste fotolii masaj sunt foarte căutate deoarece sunt construite pe baza celor mai noi tehnologii din domeniu și beneficiază de foarte multe inovații. Astfel ele dispun de încălzire cu role de ceramică, de masaj 4D, de sistem 3D cu 6- 8 role de masaj, utilizează perne multistrat și multe alte utilități.
Un astfel de fotoliu de masaj vă va fi aproape peste 50 de ani, căci aceasta este durata de viață a cadrului său metalic și în plus compania s-a axat mereu pe inovarea și producerea unor noi sisteme de masaj. Acestea au evoluat n permanență pentru ca noi să ne bucurăm de un masaj de o calitate superioară, care să ne ajute în îmbunătățirea circulației sângelui și care să contribuie activ la păstrarea și îmbunătățirea sănătății întregului nostru corp.
Cu ajutorul unui astfel de fotoliu putem beneficia de un masaj confortabil și plăcut, indiferent că avem nevoie de el în zona șezutului, a spinării, în zona cervicală sau la umeri și gât. Nu trebuie decât să intrați și voi pe rokol.ro și cu siguranță veți găsi ceva util și plăcut pentru sănătatea voastră.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.