De unde achiziționăm marturii nunta?

Nunta este unul dintre cele mai importante eveniment din viața de cuplu, tocmai de aceea această zi mirifică este petrecută alături de toți cei dragi, fie că vorbim de rude, prieteni sau cunoscuți. Ei bine pentru ca cei care au participat la nuntă să își amintească mereu de această zi în ultimii ani a apărut o nouă tradiție. Este vorba de oferirea de marturii nunta, bine cred că aceasta era de mai demult, dar eu doar în urmă cu câțiva ani am aflat despre ea.

Ce presupune oferirea de marturii nunta?

Mărturiile de nuntă sunt mici cadouri care sunt oferite invitațiilor atunci când aceștia pleacă de la local sau în unele zone atunci când sosesc la petrecere. Înainte ele erau reprezentate de niște bombonele mici învelite cât mai frumos. Acum însă avem ocazia de a achiziționa cele mai frumoase marturii nunta.

Gândiți-vă puțin cum ar fi ca după un an de la nunta voastră să vedeți una dintre mărturii în casa unei prietene? Nu vă veți aminti direct de fericitul eveniment? Ei bine atunci trebuie să vă dați seama că și prietena voastră atunci când va vedea micuțul cadou se va gândi la voi.

Așa cum am zis și mai târziu mărturiile de nuntă au evoluat și ele o dată cu trecerea timpului, iar eu am găsit un site care se ocupă cu realizarea celor mai frumoase marturii nunta, numele lui este Deluxe Cards și are o gamă foarte variată de produse pentru nuntă sau botez. Mire+Mireasa suport

De ce să alegem marturii nunta de la Deluxe Cards?

  • În primul rând pentru că au sute de modele de mărturii de nuntă, efectiv este foarte greu să te oprești asupra unui singur produs de pe site. Asta înseamnă și că veți putea descoperii mărturii care să se potrivească cu nunta voastră poate o asemănare de culoare sau o semnificație specială.
  • Mai apoi pentru au nenumărate promoții și reduceri, de exemplu multe produse sunt la reduceri chiar și de 50%, asta înseamnă că putem cumpăra mai multe mărturii cu fix aceeași bani.
  • Chiar dacă produsul pe care vrem să îl achiziționăm nu este la reducere tot îl veți lua la un preț foarte convenabil. Pe deasupra vorbim despre o firmă care vă va livra în cel mai scurt timp produsele dorite.

Acestea sunt doar câteva dintre principalele lucruri care m-au atras către acest site și care mă fac să îmi doresc mărturii de nuntă de la ei. Cu toate acestea vreau să discutăm un pic și despre modelele de mărturii nuntă disponibile la ei pe site, că doar trebuie să știm ce putem alege.

La o primă privire aruncată pe site ne dăm seama că putem achiziționa mărturii de nuntă sub formă de:

  • Breloc, acestea sunt cele mai drăguțe pentru că pot fi purtate peste tot, de exemplu puse la chei și astfel persoana le va vedea zilnic. De asemnea cine nu iubește breloacele? Eu una sunt înnebunită după ele.
  • Cutiuță, în acestea pot fi adăugate fie dulciuri, fie un cadou mic semnificativ pentru invitați. El se evidențiază prin decorul foarte frumos, atenție că au mai multe modele pe site.
  • poză cu ramă, acestea pot fi ținute la birou sau acasă și sunt foarte drăguțe. Am văzut și de această dată modele superbe cu mire și mireasă, sunt perfecte pentru amintirea nunții. Eticheta comica

Desigur acestea nu sunt singurele modele disponibile pe site, puteți opta pentru o mărturie de nuntă haioasă sau pentru una mai serioasă. Cert este însă că cu aceste mărturii de nuntă nu veți da greș, iar invitații le vor păstra cu bucurie. Nu uitați că doar un singur click vă desparte de mărturiile de nuntă mult visate. Spor la ales și Casă de piatră!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.