Să aflăm totul despre inele logodna!

Inelul de logodnă  este cel ce arată familiei și cunoscuților că tinerii se pregătesc de pasul următor căsătoria, el este reprezentantul consensului, devotamentului celor doi tineri. La noi inele logodna reprezintă promisiunea reciprocă dintre un bărbat și o femeie de a încheia căsătoria.

Ce trebuie să știm de ruperea logodnei? 

Această promisiune nu duce obligatoriu și la căsătorie, căci ruperea logodnei nu obligă pe cel ce a rupt-o să încheie căsătoria. Totuși darurile pe care le-au primit în timpul logodnei în cazul ruperii logodnei se restituie în natură sau dacă nu mai există în funcție de îmbogățirea celui ce le-a primit.

Dacă logodna civilă se poate rupe de către oricare dintre logodnici fără urmări, exceptând restituirea darurilor primite sau despăgubirea în cazul când acestea nu mai există, cu logodna religioasă problema nu mai este așa simplă. ”Oprirea logodnicilor de a se logodi cu alte persoane, obligația morală de  încheia căsătoria cu cel logodit, realizarea rudeniei între cei logodiți și cosângenii lor” iată că o logodnă religioasă, fiind săvârșită oficial în biserică și deci în fața lui Dumnezeu, vine împreună cu aceste obligații citate mai sus și poate avea mai multe impedimente chiar și în cazul hiroteniei.

Ce rol au aceste inele logodna? 

Pentru logodna religioasă este nevoie ca inele logodna să fie puse pe deget de către nași împreună cu preotul și nu se poate face într-un cadru privat, în intimitatea celor doi, cum se întâmplă la o logodnă nereligioasă.

Logodna se pierde în negura vremurilor, fiind cea care precede căsătoria. Din timpurile cele mai vechi se ofereau  obiecte diferite pentru a arăta loialitatea față de o anumită persoană, fie că erau chei de la cufere confecționate din bronz sau mai târziu inele simple sau cu inele cu cheiță.

În antichitate inelele erau confecționate din diverse materiale, trestie, bronz, argint sau mai rar aur. Inelele din aur așa cum se folosesc peste tot astăzi, au apărut în timpul războiului mondial și s-au generalizat după acesta, datorită faptului că celelalte materiale se foloseau pentru necesarul de arme.

Azi puteți găsi o diversitate de inele de logodna pe e-ring.ro, îți poți alege culoarea aurului alb sau galben, dar acum cel mai important element al inelului este diamantul ce îl înfrumusețează și îi asigură originalitatea. Când îți dorești un inel de logodnă personalizat, care să fie exact cum l-ați visat nu vă trebuie decât să porniți de la o descriere a ceea ce dorești.

Noutatea ultimilor ani este dată de faptul că indiferent ce idee ai pentru inelul pe care ți-l dorești să stea la baza relației tale și care să te ajute să trăiești împreună cu persoana iubită până la adânci bătrâneți, ți-l poți confecționa doar la e-ring.ro.

Aici  vi se va pune ideea în practică iar confecționarea nu va începe decât atunci când ți-ai dat ok-ul asupra design-ului și desigur asupra costului final al inelului ce ți l-ai dorit.

Dacă totuși ești în criză de timp intră pe site și vei găsi o varietate atât de mare de inele, încât îți garantăm că este imposibil să nu îl găsești pe cel ce ți-l dorești. Singura ta problemă este aceea că îți va fi foarte greu să te oprești asupra unui singur produs.

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.