5 motive pentru a alege mobila din lemn masiv

In majoritatea cazurilor, alegerea mobilierului potrivit pentru locuinta – sau oricare alt spatiu – te poate pune in dificultate. Ai atat de multe optiuni, incat nu te poti decide. Iti spun totusi un secret: alege mobila lemn masiv si nu poti da gres.

Afirm si sustin asta pentru ca m-am convins personal. Iti prezint in continuare 5 motive pentru care mobila lemn masiv este cea mai buna alegere pe care o poti face. Recunosc, am apelat si la un mic ajutor, mai exact la expertii in amenajari interioare de la Noblesse Interiors. O scurta discutie m-a facut sa inteleg ca exista mult mai multe avantaje ale mobilierului din lemn masiv decat ai putea crede. Uite de ce:

 

  1. Aspect. Nicicand nu poate fi contestata frumusetea, eleganta si rafinamentul pieselor de mobila lemn masiv. Prin naturaletea materialului si calitatea finisajelor, vei putea obtine un aspect deosebit in orice incapere, indiferent daca este vorba despre locuinta proprie, un spatiu comercial, o institutie sau o unitate din domeniul HoReCa.
  2. Rezistenta. Cu totii stim ca piesele de mobila lemn masiv sunt extraordinar de durabile. Cu ingrijirea corespunzatoare, astfel de piese de mobilier pot fi transmise din generatie in generatie, odata cu trecerea timpului crescandu-le, de asemenea, si valoarea. Chiar si micile zgarieturi sau semnele usoare de uzura contribuie la plusul de valoare al mobilierului din lemn masiv, intrucat ii arata varsta si rezistenta de-a lungul timpului.
  3. Personalizarea spatiului. O trasatura specifica mobilei din lemn masiv este faptul ca iti permite sa personalizezi orice spatiu. Poate ca iti doresti sa creezi in una dintre camerele locuintei un ambient similar cu cel cochet din perioada La Belle Époque, sau vrei ca eleganta clasica a mobilierului din lemn masiv sa fie emanata de intregul spatiu pe care il amenajezi. Indiferent de scop, mobila lemn masiv este o alegere pe care nu o vei regreta.

Daca nu esti convins de variantele de personalizare, te invit sa accesezi site-ul noblesseinteriors.com. Vei putea vedea in cadrul showroom-ului virtual cum orice idee pe care ai putea-o avea in materie de amenajari va prinde viata, cu ajutorul mobilierului din lemn masiv, si nu numai. 

  1. Usor de intretinut si curatat. Daca vrei ca mobilierul din lemn masiv sa reziste mai multe generatii, va trebui sa il ingrijesti cum se cuvine. Misiunea nu este dintre cele mai dificile, intrucat nu ai nevoie decat de o carpa pentru a-l curata de praf sau pentru a inlatura eventuale pete. In ceea ce priveste uzura, am mentionat si anterior: nu trebuie sa iti faci griji pentru mici zgarieturi, intrucat acestea ofera mobilei din lemn masiv un plus de valoare. Poate ca stiai sau poate ca nu, insa chiar unii producatori de mobila ii confera inca de la constructie un aspect de lemn invechit, patinat.
  2. Preturi avantajoase. A investi in piese de mobila lemn masiv este mult mai rentabil. Desi unele persoane m-ar putea contrazice, toate costurile pentru acest tip ce mobilier sunt nesemnificative, avand in vedere inalta calitatea si durabilitatea pe care o ofera.

As putea continua lista motivelor PRO mobila lemn masiv, dar ma opresc la acestea 5. Personal, m-am convins ca reprezinta cea mai buna alegere. Daca motivele mele nu sunt suficiente, te invit sa te convingi accesand site-ul Noblesse Interiors(www.noblesseinteriors.com) sau sa lasi o parere in sectiunea de comentarii.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.