Să aflăm noutăți despre www.bio-kult.ro!

De curând, am aflat de la o prietenă despre cum își păstrează în condiții super bune sistemul imunitar. Mi-a zis că ea se folosește foarte mult de probiotice. Pentru a afla mai multe mi-a transmis o adresă web www.bio-kult.ro,   de pe care să aflu informații despre probiotice.

Ce am aflat de pe www.bio-kult.ro? Adio păstrării la frigider!

Cum eram foarte curioasă și mai ales că nu știam nimic despre acest subiect, am accesat-o imediat. De aici am aflat că  probioticile sunt niște bacterii benefice organismului uman. Da, da… ați auzit bine bacterii. Dar nu sunt genul acela de bacterii patogene, ce ne aduc diferite boli. Ele intră în competiție cu bacteriile patogene, pentru nutrienții din tractul nostru gastrointestinal, în acest fel împiedicându-le să se înmulțească.

În acest mod, adică prin reducerea hranei necesare bacteriilor rele, ele ne ajută să scăpăm de acestea. Iată că organismul nostru nu se mai îmbolnăvește, iar sistemul nostru imunitar se întărește. Trebuie să știți că puteți lua aceste probiotice din alimentele fermentate, cum sunt: iaurtul, laptele, varză murată, castraveți murați.

De ce sunt bune probioticele? 2 miliarde de celule vii

Probioticile ne ajută împotriva constipației, previn diareea și vaginita. Desigur, după cum am mai spus, au o participare foarte importantă la întărirea imunității tale. Din alimente luăm o cantitate mai mică sau mai mare de probiotice, iar din capsule sau prafuri vom avea tot timpul doza necesară nouă.

De pe www.bio-kult.ro  am aflat că în organismul nostru există încă de la naștere anumite probiotice ce ne ajută la începutul drumului în viață. Lactobacilli ar fi în mai mult de 50 de specii și s-ar găsi în sistemele digestiv, genital și urinar. În Bio- Kult nu le vei găsi pe toate 50, dar le vei avea pe cele mai principale șapte tulpini. Cu ajutorul acestora vei primi ajutor în infecțiile tractului urinar, febră, acnee, vaginită, probleme respiratorii și multe altele.

În Bio-Kult vei mai avea parte de 4 tulpini de Bifidobacteria, cea care se găsește în tractul intestinal încă de cînd deschizi ochii în această lună. La ce sunt bune acestea? Din cercetările făcute până acum ajută organismul să își îmbunătățească toleranța la glucoză și mai ales previn cariile dentare.

O altă bacterie probiotecă ce se regăsește în Bio-Kult este Streptococus thermophilus care te ajută în prevenirea intoleranței la lactoză. Această prevenire la lactoză este posibilă datorită faptului că acest probiotic produce mari cantități de lactază. Ei bine și care e diferența între lactază și lactoză? Este o diferență foarte mare. Lactaza este o enzimă ce transformă lactoza în glucoză și astfel ne scapă de lactoza ce nu ne face bine. Pe lângă acestea mai există și altele, dar încă nu au fost cercetate temeinic.

Pentru a se dezvolta ele au nevoie de prebiotice. Acestea nu sunt organisme vii, ele sunt fibre și sunt necesare pentru hrănirea probioticelor.  Și prebioticile le putem lua din legume ca: praz, ceapă, sparanghel, varză, anghinare. De asemenea le asimilăm prin consumul de produse din grâu, rădăcină de cicoare și banane. Prebioticile nu sunt afectate de enzimele digestive și ele ajung cu bine în intestine unde hrănesc probioticile.

Probioticile trebuiesc consumate dimineața la micul dejun sau imediat după, pentru a le ajuta să facă mai bine față la aciditatea gastrică. Bifidobacteria este recomandat să-l luați seara, deoarece el poate produce balonarea prin provocarea de gaze intestinale.

Pentru orice tratament naturist este nevoie să întrebați farmacistul dacă le puteți asocia cu probiotice. Probioticul Saccharomyces boulardii este recomandat în general seara și nu trebuie luat concomitent cu medicamente anti-fungice. Probioticele nu se iau cu o băutură fierbinte, evitați luarea cu cafea.

Nu luați probiotice, atunci când sunteți sub tratament cu antibiotice. Totuși Bio-Kult se poate administra, fără probleme, și cînd aveți un tratament cu antibiotice.

Dacă te-am făcut puțin curioasă. Intră și tu pe www.bio-kult.ro   și sigur că vei afla multe informații interesante. Aici vei afla și alte sfaturi privind imunizarea organismului tău, călătorii și păstrarea sănătății tale.

 

 

 

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.