De unde îți poți cumpăra grilaje metalice?

Să nu amintesc că trăim Într-o țară în care hoții sunt cei bogați, cei cinstiți au șanse mici de îmbogățire. Pentru apărarea bunurilor ce le deții într-un spațiu comercial ai la îndemână mai multe metode. Cea mai uzuală este folosirea de grilaje metalice, pe care să le pui la uși și ferestre.

Mai rău este că în anii democrației ”sălbatice” de la noi a apărut furtul intelectual. Pentru acesta singura soluție de stopare este JUSTIȚIA. Dar ce faci când și acolo se plagiază din plin? Am devenit o țară în care cine poate fură orice, de la pensia sau agoniseala unor bătrâni până la viitorul tinerilor ce își tocesc coatele pe băncile școlilor. Pentru mine acest tip de furt îl consider dezastruos pentru țară și pentru viitorul copiilor și nepoților noștri.

Locul din care puteți lua grilaje metalice! 

Dar să revenim la ”oile” noastre. Aveți nevoie de  grilaje metalice să le puneți la o casă bătrânească de la țară, în care nu mai stă nimeni? Nimic mai simplu intrați pe nyos.ro și alegeți-vă exact produsele de care aveți nevoie.

Apoi în cazul în care aveți un spațiu comercial îl puteți asigura  camere video de supraveghere. Dar trebuie să știți că acelea dispar atunci când nu mai au alimentare electrică. Pentru ingenioșii hoți români, ce au reușit să îi sperie inclusiv pe nemți, este o joacă de copii să treacă de astfel de sisteme. Eu vă sfătuiesc să apelați la aplicarea de măsuri preventive. Prevenția cea mai la îndemână, vă este pusă la dispoziție de produsele Nyos.

Folosind astfel de produse îi atenționați pe răuvoitori doar prin observare că spațiile prin care ar putea pătrunde sunt bine asigurate. Apoi aceste produse vă ajută și împotriva celor ce doresc să vă vandalizeze spațiul. Nu în ultimul rând prin folosirea de grilaje ventilația spațiului nu va avea de suferit. Dar în același timp nu este împiedicată nici vizibilitatea  a ceea ce ai tu expus în vitrină.

            Ce tipuri de grilaje metalice sunt disponibile la Nyos? 

Din marea diversitate de grilaje oferite de această firmă am reținut:

= grilaje mobile sau grilaje fixe;

=grilaje automatizate sau grilaje acționate manual;

=grilaje lamelare;

=grilaje tubulare;

=grilaje profilight;

=grilaje extensibile;

=grilaje pliabile.

Pe lângă această varietate de grilaje aici veți găsi și o colecție impresionantă de modele și configurații, având în vedere și nevoia unui aspect estetic pentru fiecare client. Folosirea acestora îți dau ie siguranța că pe timpul orelor în care nu funcționează societatea ta, bunurile din interior vor fi protejate.

Folosirea a oricărui tip de grilaje metalice enumerate mai sus, îți va garanta cele mai înalte standarde de siguranță. Aproape toate îți vor garanta o vizibilitate optimă în spațiul comercial, excepția fiind dată de grilajul lamelar compact.

Prin calitatea lor superioară și prin rezitența foarte mare de care dau dovadă, ele sunt foarte căutate. Faptul că pot fi folosite atât în exterior, cât și pentru separarea unor compartimentări din interior este foarte practic.

Ușile de tip rulou îți asigură, în afară de protecția la efracție, și o izolare termică și fonică. Izolările sunt posibile datorită lamelelor din aluminiu din componența ușilor, fiind umplute cu spumă poliuretanică.

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.