O firma de pompe funebre

În ultimul timp au apărut și la noi unele reguli legate de îngroparea celor care mor. A început cu deplasarea decedatului dintr-o localitate în alta doar cu folosirea de mașini de la pompe funebre.

În ultima perioadă nici luarea dintr-un spital nu se poate face cu ajutorul mașinilor personale. Deci și de la morgă trebuie să îl iei pe cel decedat, cu o mașină specială pentru a-l putea transporta la domiciliu. Cum a apărut legea au apărut și ofertele pentru acest serviciu. Așa că pentru a afla date despre decedat a început coruperea infirmierelor, asistentelor sau a oricărei persoane ce poate informa despre moarte.

Tradițiile au dispărut noi avem de căștigat 

Este drept că încet, încet au început să dispară tradițiile moștenite din moși- strămoși. Una din aceste tradiții este ducerea mortului de acasă până la groapă cu alai.

Totuși pentru urmașii decedatului lucrurile s-au simplificat. Tot ce trebuie să faci este să dai un telefon la pompe funebre și aceștia se ocupă de tot ce presupune înmormântarea.

Iată că intrând pe funerare-ieftine.ro am descoperit că poți opta pentru pachete de servicii funerare. Aici totul este simplu. Îl alegi pe acela ce se potrivește cu buzunarul tău. Noutatea este dată în schimb că tu nu mai trebuie să pierzi nici măcar o oră. Poți să stai lângă cel pe care l-ai pierdut pentru a-l plânge. Tu stai la căpătâiul celui drag, primind omagiile de la cei ce au venit să își ia rămas bun.

O firmă de pompe funebre te ajută să rezolvi totul pentru înmormântare 

Un pachet funerar nu este bătut în cuie. El se stabilește de comun acord între firmă și cel ce solicită serviciul. Această firmă este specializată în servicii funerare și se ocupă de tot ce înseamnă o înmormântare tradițională.

Printre altele ei se ocupă de actele de deces, de constatare deces, obținere certificat deces, toaletare și îmbălsămare decedat. Îți pune la dispoziție sicriul ales de tine și toate accesoriile necesare pentru aranjarea acestuia.

În prețul pachetului este cuprins și transportul de la spital la domiciliu, iar apoi la cimitir. Desigur că tradițiile presupun prosoape pentru preot și dascăl, pentru gropari și cele 12 batiste. Apoi coliva, colacii, capul sticlele de vin pentru slujbă și pentru groapă. Stai liniștit de toate acestea se ocupă tot Servicii Funerare Ieftine.

Firma de pompe funebre nu va uita nici de doliul de pus la ușă/poartă, dar și de cel de pus în piept. Pentru a putea avea loc înmormântarea vei avea nevoie și de o adeverință de înhumare, de care tot această firmă se va ocupa.

Ai nevoie de  servicii funerare ieftine în orice sector din Municipiul București precum și în Ilfov, sunați la: 0723.796.596. Nu contează ora la care sunați ei sunt prezenți la muncă 24 de ore în fiecare zi.

O firmă de specialitate îți este de mare ajutor pentru că acționează destul de rapid și mai ales eficient. Dispune nonstop de personal calificat și își respectă toate angajamentele și înțelegerile.

Sunt servicii ieftine deoarece pachetele pentru pensionari sunt la prețuri super-decente. Cel mai ieftin dintre pachete se achită în totalitate cu talonul de pensie.  Dar dacă îți dorești servicii deosebite, pe placul tău și care să țină cont de toate doleanțele tale, totul este posibil.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.