Ajutorul tau de la www.fanvet.ro!

Aș dori să  vă povestesc despre animalele din gospodăria mea. În prezent, mai am doar un motan, căci cel de-al doilea mi-a fost furat. Acesta mi-a fost aruncat în curte, pe la începutul primăverii. Și chiar dacă era negru la culoare l-am  păstrat căci eu nu sunt superstițios. Am apelat la www.fanvet.ro   pentru a-l vaccina și deparazita.

Era așa de mic încât ne-a cucerit pe toți cei din casă. Chiar și Bulă motanul alb în vârstă de trei ani l-a îndrăgit. Când erau la masă Rocky nu era deranjat de Bulă până  când se sătura. Abia apoi mânca și Bulă. Odată ce a crescut și-a făcut obiceiul de a-și aștepta stăpânele în iarba din fața porții. De aici a dispărut într-o seară, fără a mai afla ceva despre el. Totuși încă mai așteptăm revenirea lui acasă.

Cine l-a luat sper să îi fac în continuare vaccinurile și deparazitarea periodică de care are mare nevoie. Mulți stăpâni de animăluțe nu sunt responsabili pentru animalele lor. Ei le dau mâncare și apă atunci când își aduc aminte. Mie o să-mi lipsească lăcomia lui datorită căreia burtica lui se umfla ca și o minge.

La cine am apelat pentru a primi sfaturi? 

Chiar dacă a apărut singur în gospodăria mea, eu am luat legătura cu www.fanvet.ro pentru a primi câteva sfaturi. Oricine are acasă pisicuțe și căței poate obține sfaturi și informații pentru ai îngriji. Este suficient să dați un singur clic pe fanvet.ro și veți fi acaparați de informațiile de la medicii veterinari ai clinicii.

Veți afla cum să îi hrăniți și chiar să-i educați. Dacă aveți copii, dar nu numai, este foarte important să vă vaccinați animăluțele. Apoi să-le asigurați deparazitările profilactice, atât cele exterioare cât și cele interioare. Atât vaccinările cât și deparazitările profilactice sunt obligatorii pentru menținerea sănătății animalelor voastre.

Prin consilierea primită de la medicii veterinari de la Clinica Fanvet am aflat tot ce mă interesa privind îngrijirea curentă a animalelor mele. Astfel am aflat că ei în primele 2-3 luni sunt protejați de anticorpii din laptele mamei. Dar apoi trebuie vaccinați periodic conform unui program stabilit cu specialiștii.

Ce am aflat de pe www.fanvet.ro? 

Tot împreună cu medicii veterinari am ales un regim alimentar care să îndeplinească cerințele nutriționale ale animalelor. Regimul alimentar trebuie să țină seama de modul de viață al animalului, pentru a nu suferi de foame sau din contră să devină obeză.

De aici, de pe www.fanvet.ro am aflat foarte multe și despre paraziții ce le fac viața un iad micuțelor animale. Eu am înțeles că fără ajutorul meu și mai ales al medicilor veterinari de la Fanvet animăluțele sunt neajutorate. Ei m-au ajutat să feresc animalele mele de purici, căpușe și chiar de țânțarii ce transmit foarte multe boli. Am decis să folosesc tratamente antiparazitare ce sunt foarte eficiente pe termen lung.

În concluzie aș putea să vă spun că am învățat foarte multe de la specialiștii fanvet. Am aflat că este foarte important să începi vaccinarea animăluțelor de la o vârstă mică. Dar și nevoia unor vaccinări făcute periodic. Tot atât de importantă este deparazitarea internă și externă a acestora. Și nu în ultimul rând  am aflat că regimul lor alimentar este foarte important pentru sănătatea lor.

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.