Cum te ajuta www.doctorfiruti.ro?

Din cele mai vechi timpuri omul a încercat să se vindece cu ajutorul plantelor puse la dispoziție de natură. Și astăzi există triburi izolate ce nu folosesc medicina modernă. În urmă cu peste 200 de ani se folosea homeopatia, ca alternativă la medicină. Vrei să afli mai mult despre tratamentele homeopate www.doctorfiruti.ro  este locul unde vei găsi informațiile.

Ce este homeopatia de fapt? homeopatie

Nimic mai simplu. Organismul uman trebuie ajutat să se vindece singur, folosind doar niște remedii bazate pe anumite substanțe.  Remediile homeopate se dau în doze foarte mici și nu se bazează pe medicina naturistă.

Deci homeopatia este în primul rând o concepție.  Această concepție se bazează pe faptul că organismele umane sunt total diferite. Iar pentru vindecarea diverselor boli fiecare om are nevoie de soluții personalizate.

Un homeopat este cel ce vă ajută să evitați efectele adverse pe care orice medicament sintetizat îl are.  El îl va asculta cu multă atenție pe fiecare pacient, căci fiecare om este o persoană complexă.

Prospectele medicamentelor de sinteză au fost realizate prin studierea unui grup de persoane bolnave. Dar, cum am mai spus, oamenii sunt asemănători  anatomic, totuși organele diferă de la un individ la altul. Cei din grupul respectiv au fost în faze diferite ale bolii. Cum condițiile inițiale nu sunt aceleași nici concluziile ce  s-au pus nu sunt relevante pentru toți bolnavii.

Din această cauză un tratament homeopat se aplică doar de un doctor homeopat și el diferă de la individ la individ. Apoi acest tratament nu se aplică pe o perioadă mare de timp, cum se aplică tratamentele bazate pe pastilele medicinei moderne. Un homeopat ascultă cu atenție descrierea simptomelor ce le descrie bolnavul și intervine în tratament, în funcție de schimbările intervenite în evoluția bolii.

Cum poți să afli cum să te tratez homeopat? Imagini pentru irina firuti

Pentru a beneficia și tu de un tratament homeopat ai la dispoziție www.doctorfiruti.ro  unde vei găsi datele de contact ale  doctor homeopat Irina Firuti. Iată-le: adresa cabinet: Bd. Corneliu Coposu, nr. 7, bl. 104, sc. 1, et. 4, ap. 14, București, sector 3, interfon 14 (fosta cale Călărași). Dacă  nu te-ai descurcat, poți suna la 0744 329 999 sau 021 7945304- în timpul orelor de program. Îți poți face o programare între orele 9 – 19 de luni până sâmbătă și între orele 9 – 14 în fiecare zi de sâmbătă. O altă posibilitate de contactare este prin poșta electronică e-mail: irinafiruti@hotmail.com sau cabinet@doctorfiruti.ro.

Dorești și mai multe informații privind tratamentul homeopatic, tot pe  www.doctorfiruti.ro le vei găsi. Pentru alegerea unui remediu homeopat, în schimb, să nu crezi că vei reuși s-o faci singur. Pentru aceasta ai nevoie de un doctor homeopat, cel ce a studiat foarte mult. După cum am mai spus prescripțiile nu sunt universal valabile. Așa că pentru alegerea unui tratament homeopat este nevoie de o persoană calificată, care știe să vadă diferențele foarte subtile ale bolii tale.

Dacă te ei după numele remediului cazi în altă capcană. La o anumită boală remediul este o substanță cu potențial toxic. Văzând acest fapt mulți renunță la tratament, fără a lua în seamă că substanța cu potențial toxic este foarte mult diminuată.

Iată de ce trebuie să mergi la Cabinet de Homeopatie doctor Irina Firuti, căci nu   poți să alegi singur un tratament homeopat.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.