Imi doresc lenjerii de pat de la e-sarbatoare!

V-am mai vorbit acum ceva timp despre lenjerii de pat reușisem să îmi iau și câteva modele, dar acum ”moțatele” mele vor modele noi. Este greu să împaci trei femei fără să le cumperi lenjerii noi. Noroc însă că s-a deschis e-sarbatoare, de aici voi putea să le iau cele mai noi și mai frumoase modele de lenjerii.

În acest moment mă gândesc să le împac cumpărându-le lenjerii de Crăciun. Sincer să fiu și eu am rămas uimit de frumusețea acestor lenjerii de pat. Am simțit că sunt din nou copil, că aștept din nou cu ”sufletul la gură” să văd ce mi-a adus Moș Crăciun. 

Chiar dacă ambele mele fete sunt deja adolescente sunt sigur că le va face plăcere să își decoreze camerele cu aceste lenjerii. Îmi este însă teamă că nu vor mai aștepta până în decembrie și le vor încerca imediat ce le va aduce curierul.

Site-ul nu ne oferă doar lenjerii de Crăciun ci și modele pentru întreg anul, de exemplu primăvara putem opta pentru o lenjerie care să simbolizeze natura, vara putem opta pentru o lenjerie înflorată, toamna vom descoperi modele cu frunze căzute, iar iarna avem ocazia să achiziționăm lenjerii de Crăciun.

Când erau fetele mici nu existau atât de multe modele de lenjerii și ne-a fost dificil să le învățăm cu patul lor. Acum însă părinții pot intra în categoria de lenjerii copii și alege o lenjerie sau chiar mai multe cu personajul preferat al copilului. Astfel cel mic se va simți mai atras de pătuțul său și de asemenea va avea ocazia să își imagineze diferite peripeții. 

Toate aceste lenjerii despre care v-am vorbim, dar și multe altele sunt disponibile pe site-ul e-sarbatoare.ro. Dacă nu mă credeți sau dacă vă doriți și voi astfel de lenjerii vă invit să îi descoperiți. Nu uitați să urmăriți pagina de facebook pentru a afla noutăți și promoții.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.