Hala de productie este ideala pentru un atelier sau pentru o fabrica de piese auto

 

Te-ai gandit sa iti deschizi o mica afacere si nu vrei sa platesti chirie pe un spatiu construit din beton sau din alte materiale mai solide? Ai putea sa iti faci propriul atelier in garaj, dar s-ar putea ca spatiul sa nu fie atat de mare pentru ce nevoi vei avea.

In loc sa transformi garajul intr-un loc de munca poti sa iti comanzi Hale de producție speciale pentru activitatea pe care o desfasori. Halele de productie se preteaza pentru afacerile cu tamplarie, pentru fabricile de textile si pentru cele de piese auto. Servicii

Foarte bine in halele de productie poti depozita diverse materiale, aveti zone speciale, aerisite, pentru toate tipurile de activitati din sectorul in care va desfasurati munca, halele sunt rezistente si spatioase, pot fi extinse atunci cand afacerea merge mai bine. Ventilatia este foarte buna, izolarea poate fi imbunatatita oricand cu cele mai noi materiale pentru aceasta operatiune, se pot acoperi cu o copertina, se poate monta o usa acces TIR si pod rulant, mezanin pentru birouri.

Nu exista limitari la accesoriile si la aplicatiile pe care le puteti experimenta atat in interior, cat si in exterior, halele se construiesc rapid, se monteaza fara sa faca deranj prea mare pe santierul respectiv, struturile sunt usoare, se pot transporta in alt loc daca va mutati afacerea in alt oras. Halele de productie si pentru depozitare sunt ecologice, au o estetica impecabila, pot fi vopsite, se pot construi hale cu deschideri oricat de mari, toate utilajele vor incapea in hala pentru ca dimensiunile se adapteaza foarte usor, in functie de ce veti face in interiorul ei.

Halele de productie se construiesc rapid si se proiecteaza in functie de nevoile fiecarui client Industrie & Productie

Consumul redus de materiale pentru Hale de producție, proiectarea rapida, finisajele exceptionale, designul deosebit si modern, otelul de calitate din care sunt fabricate si tipurile diverse de structuri acceptate sunt doar cateva dintre avantajele unor hale metalice folosite pentru productie si depozitare.

Pentru ca halele metalice sa poata fi total functionare cei care le comanda trebuie sa se consulte cu firma producatoare si sa stabileasca de la inceput scopul halei, numarul de utilaje si de muncitori pe care trebuie sa le adaposteasca si cat de mare sa fie deschiderea acestora. Daca zona in care sunt amplasate halele este una cu probleme, solul nu este prea stabil se va face si o consolidare a suprafetei pe care se va amplasa hala, dupa instalare se vor verifica elementele de sustinere si se vor determina cele mai bune tipuri de compartimentari pentru o rezistenta sporita.

Avand o greutate mica, dar o functionalitate crescuta, halele metalice pentru productie si depozitare sunt ideale pentru toate sectoarele industriale, pentru afacerile mici si cele mari, oricand se pot modifica in functie de nevoile patronatului si de tipul de activitati care urmeaza sa aiba loc in ele. Cu cat halele metalice sunt mai bine construite si proiectate, cu atat sansele ca toate activitatile din interior sa fie de succes sunt mai mari, echipa de muncitori se va simti mult mai bine la mediul de lucru, atmosfera de lucru va fi una perfecta pentru performante notabile.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.