Un studio videochat bucuresti!

Bine te-am regasit, drag cititor! Astazi vreau sa vorbim despre un studio videochat bucuresti care se ocupa cu angajarea de femei pentru functia de model videochat. Probabil ai mai auzit pana acum detalii despre cat de multi bani castiga un model videochat, insa astazi vreau sa iti prezint si locul in care poti lucra daca esti femeie. Studio-ul despre care va vorbesc poarta numele de Live Studio si isi are sediile in mai multe sectoare din Bucuresti.

Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a putea lucra la acest studio? 

  • In primul rand sa fi femeie, o sa va detaliez mai jos de ce aceasta conditie este atat de necesara.
  • Sa ai intre 19 si 40 de ani, obligatoriu trebuie sa fi indeplinit varsta de 18 ani pentru a putea deveni model videochat. Studio-ul lucreaza doar prin forme de munca legale, ceea ce inseamna ca trebui sa semnezi un contract de munca.
  • Sa cunosti engleza si sau franceza la nivel mediu, asta inseamna ca trebuie sa poti citi, scrie si vorbi in aceste limbi. Clientii studio-ului sunt straini tocmai de aceea trebuie sa te poti intelege cu ei.
  • Trebuie să fi o persoană care să vrea să avanseze, să îți asculți trainerul și de asemenea să ai grijă să faci tot ce îți spune. De asemenea este important să fi o persoană serioasă, mai exact nu trebuie să ai conturile blocate sau alte probleme asemănătoare.

Acestea sunt doar câteva dintre criteriile de care se ține cont la LiveStudio, mai multe poți afla direct de la ei de pe site sau de la un interviu cu ei.

De ce să te angajezi la acest studio videochat bucuresti? 

În primul rând pentru că este serios, experiența de atâția ani în domeniu îi recoamndă ca cei mai buni în domeniu. De asemenea ei fac tot posibilul ca ție să îți fie bine studio-ul este modern, personalul este compus exclusiv din femei, asta înseamnă că nu trebuie să îți fie teamă că un bărbat te-ar putea vedea.

De asemenea din partea lor vei beneficia de ședințe foto/ video gratuite, de publicitate, de suport 24/7, dar și de multe alte condiții absolut necesare pentru a îți duce la bun sfârșit cu succes munca. Dacă alegi să lucrezi alături de ei și să perseverezi în tot ce faci te vei putea bucura de numeroasele beneficii puse la dispoziție de către ei.

Încă de la interviu și de la prima ședință foto cei de la LiveStudio își vor da seama de ce ai nevoie pentru a putea lucra cu succes în domeniul videochatului. Nu ezita să îți întrebi trainer-ul, care este tot o femeie, orice îți trece prin minte legat de această meserie. O să vezi că nu este greu să te acomodezi, gândește-te că începi o discuție video cu cineva de pe Skype sau facebook. La final însă te vei bucura de bănuții câștigați.

Cu ajutorul celor de la LiveStudio vei câștiga experiență și în plus vei avea un loc de muncă stabil. Ține minte că aici nu te penalizează nimeni, ci din contră vei primi numeroase bonuri și cadouri dacă îți faci treaba bine.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.