Unde gasim scaune de masaj la pret de importator?

Pentru mine, o persoană ce îmi petrec și 15- 16 ore pe calculator, am nevoie de un scaun mai special. Cum banii nu sunt un punct forte al meu, trebuie să găsesc ceva util și în același timp acceptabil ca preț. Așa că m-am gândit să dau o căutare pe net pentru scaune de masaj la pret de importator, pentru a mă ajuta  să stau relaxat.

Cu ce mă ajută un astfel de scaun? 

M-am gândit că dacă tot fac o investiție măcar să reușesc să scap și de durerea pe care vârsta mi-a adus-o la spinare. Uite că încerc să împușc și eu doi iepuri dintr-o împușcătură. Să obțin comoditatea ce îmi este necesară când lucrez pe calculator și să nu mai am nici dureri la șale. Nu contează că eu sunt bătrân și am nevoie de ajutor, căci și pentru tine tinere un astfel de scaun ți-ar fi de un real ajutor. El este necesar pentru orice persoană ce face muncă de birou și este obligat să stea foarte multe ore într-un scaun.

Căutarea mea din spațiul online pentru scaune de masaj la pret de importator a avut un rezultat neașteptat. Am găsit un site, și anume: importatorscaune.ro, ce are mai multe oferte pentru un astfel de tip de scaune.  Este drept că aici găsești atât scaune de birou cu masaj, cât și fotolii cu funcție de masaj. Prețurile sunt foarte bune, căci sunt prețuri la prima mână. Prețurile acestor scaune și fotolii luate direct de la importator nu suferă adausurile pe care le-ar mai pune cei care le-ar revinde.

Află cum poți lua scaune de masaj la pret de importator! 

Îți dorești și tu bucuria pe care ți-o oferă lucrul dintr-un scaun ce ajută să te relaxezi în timp ce muncești? Contactează-i pe cei de la XACT CONSULTING SRL la unul din numerele de telefon: 0241 – 808 379, mobil 0726 -755 772 și 0733 -698 788. Desigur dacă sunteți din zona Dobrogei, sau aveți drum prin această parte a țării îi puteți contacta direct la sediul lor din Constanța.

Cel mai bine este să vizitați magazinul de prezentare ce se găsește  în str Dezrobirii, nr.118, bl.IS5, parter, în municipiul Constanța. Aveți și posibilitatea de a merge la punctul de lucru din Valu lui Traian, str. Soarelui, nr.45, jud Constanța unde se găsește depozitul pentru produse.

Pentru cei ce nu ajung pe meleagurile dobrogene vă este la îndemână spațiul online și adresa e-mail: office (at) importatorscaune.ro. Intrați pe pagina web și alegeți-vă scaune de masaj la pret de importator ce doriți să comandați. Poți beneficia de transport gratuit dacă vei comanda cantitatea minimă pentru fiecare categorie de scaune. Tot ce trebuie să știți este că suma de bani afișată în coșul tău de cumpărături, este tot ceea ce tu trebuie să plătești. Deci nu vei mai plăti nimic în plus.

Pe importatorscaune.ro vei putea cumpăra nu numai scaune pentru masaj. Ei îți mai pun la dispoziție și scaune de birou, scaune de relaxare, scaune de bar sau de cafenea. De asemenea poți cumpăra scaune pentru bucătăria ta, dar și scaune pentru vizitatori. În plus de la ei poți comanda și piese pentru scaune, în cazul în care vei avea nevoie pentru un scaun stricat.

Având în vedere că prețurile sunt de la importatorul direct, profitați și voi de ocazie și intrați pe importatorscaune.ro. În acest fel vă veți bucura de prețuri foarte bune pentru buzunarul vostru. Eu m-am ales cu un scaun de masaj ce îmi pune sângele în mișcare ca în tinerețe.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.