Afla totul despre tencuiala decorativa !

Iată că am reușit să schimb și eu fața bătrânei mele case. O casă  construită în primii ani din viața mea, de către ai mei părinți. După peste jumătate de secol am reușit s-o îmbrac și eu în polistiren extrudat. Acum trebuie să îi schimb și aspectul estetic. Sper să reușesc, a o face să arate ca nouă, cu ajutorul pe care o să mi-l dea tencuiala decorativa.

O casă de poveste! Tencuiala decorativa silicatica PAS SILLICATE Weber

La începutul anilor 60, când părinții mei au ales un oraș în detrimentul satului natal, au construit o casă diferită de cele din perioada respectivă. Dacă atunci se ridicau casele pe niște pietre ce țineau loc de fundație, taică-meu a ales să toarne o fundație chiar și de un metru înălțime. Zidurile construite, din cărămidă arsă de fabrică, au o grosime de peste 40 de cm. Deci mie nu mi-a rămas decât să o anvelopez termic ceea ce am și făcut, într-un final.

Cum pentru izolarea termică am renunțat la vechea tencuială, acum sunt obligat să o refac. Prima soluție ar fi să fac o tencuială simplă. Pe aceasta apoi urmează să o ornamentez și să o vopsesc pentru a o proteja de intemperii. După calculele mele m-ar costa destul de mult. Mai ales că aș plăti de două ori manopera. Așa că am decis să îmi aleg o tencuiala decorativa. Astfel voi obține și tencuiala ce va acoperi polistirenul extrudat, dar voi obține și înfrumusețarea casei. Totul făcut doar cu o singură echipă de meseriași. Diferența de bani va rămâne desigur în bugetul familiei mele.

Mi-am adus aminte că una din fiicele mele și-a decorat și ea casa cu o astfel de tencuială. Așa că am pus mâna pe telefon, am sunat-o și i-am cerut să îmi trimită și mie link-ul către site-ul ce vinde așa ceva.

De unde am cumparat tencuiala decorativa? 

Printr-un singur clic, am intrat pe e-izolații.ro și am început navigarea în căutarea acelei tencuieli pe care mi-o doresc. La vârsta mea îmi este foarte greu să mai parcurg distanțe mari. Apoi aș pierde destul de mult timp. Timp pe care eu nu îl am. Programul meu fiind supraîncărcat, încă muncesc 12 – 14 ore pe zi. Acestea sunt motivele pentru care am ales un magazin online. Iar alegerea pentru e-izolatii.ro a venit după cum v-am spus deja. Fiica mea cea mare a colaborat cu ei și a fost foarte mulțumită de modul în care această colaborare a decurs.

Sincer mi-a fost foarte greu să mă decid cu privință la tencuiala decorativa ce o voiam. Greutatea a venit din cauză că aici am găsit o paletă foarte mare de culori cromatice. Foarte greu am reușit să mă decid la una singură, căci erau foarte multe culori frumoase. Așa că am fost nevoit să solicit mostrarul de culori și pe cel de granulații. Căci nici cu privință la mărimea granulelor din tencuială nu m-am putut hotărî. Am primit mostrarele și în două zile am reușit să mă decid. Mă bucur că am ales să cumpăr tencuială decorativă de la e-izolații.ro. Această tencuială îmi protejează casa de praf, rezistă la traficul intens ce se desfășoară în zona mea și la orice poluare.

Aveți și voi de redecorat o casă veche, nu are importanță că este și nouă, intrați pe e-izolații.ro pentru a vă alege acea tencuială ce vi-o doriți pentru estetica casei voastre.

 

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.