Cabinet stomatologic sector 1!

Iată că și eu ca orice ființă omenească nu sunt indestructibil. După folosirea dinților câteva zeci de ani au început,  unul câte unul, să mă părăsească. Așa că, vreau nu vreau, sunt obligat să merg la cabinet stomatologic sector 1, pentru a-mi rezolva această problemă urgentă.

Atunci când rămâi fără o parte din dantură ai o problemă cu modul în care te hrănești. Deja nu mai poți mânca o friptură bine făcută, nuci, alune sau produsele crocante. Începi să cauți supele, ciorbele și tot ce este moale, pentru a nu-ți provoca durere atunci când le consumi. Dacă nu vrei să renunți la regimul alimentar cu care erai obișnuit e nevoie să îți îngrijești foarte bine dantura.

Ce cabinet stomatologic sector 1  am descoperit! IMG_9577

Pentru dantura mea eu am descoperit o echipă ce se folosește de ultimele tehnologii de implantologie orală cum este cea a drserban.ro. M-am bucurat de o relație fantastică nu doar pe linie medicală, ci și o relație umană deosebită. Pentru orice persoană ce merge la un doctor stomatolog este importantă încrederea pe care acesta i-o dă privind execuția lucrării respective. Un alt aspect la fel de important ca relația umană este și prețul lucrării executate. La Clinica Stomatologică Dr Șerban am aflat niște prețuri super ok și în plus, multe alte facilități ca să poți plăti lucrarea. Intră și tu pe site pentru a afla detaliile.

Prin vizitele mele regulate la cabinet stomatologic sector 1 am început să revin la o alimentație diversificată și sănătoasă. Un alt câștig, destul de mare zic eu, este educația ce am primit-o privind dantura mea. Cu toate că am o vârstă înaintată, aici am aflat mult mai multe lucruri despre dantura mea, decât reușisem să acumulez până atunci.

Așa am aflat că încă de la 16 ani se recomandă scoaterea molarilor de minte. Aceștia foarte rar pot rămâne pe arcadă. Asta se întâmplă atunci când au loc suficient pentru erupție și dacă nu sunt cariați.

Pentru  ca să nu ne mai sângereze gingiile trebuie să mergem la medicul stomatolog pentru control periodic. Aceste sângerări vă pot arăta apariția unei gingivite,  unei parodontite sau că dinții sau încărcat cu tartru, iar placa dentară este plină de bacterii. Cu această ocazie ni se poate face un tratament al gingiilor, un detartraj, un periaj profesional și air-flow.

Aveți nevoie de un tratament de canal? IMG_9470

Mergeți și voi la cabinet stomatologic sector 1. Echipa de specialiști de la drserban.ro vă va efectua un tratament de canal. Prin efectuarea corectă a acestuia vă puteți salva dintele bolnav. În caz contrar pe acesta, datorită infecției pulpei, îl puteți pierde.

Ce zici, îți lipsește un dinte sau mai mulți din gură? Cei de la Clinica Stomatologică Dr Serban vă ajută să primiți un implant dentar special pentru gura ta. Credeți-mă că vi-l vor face foarte rapid, fără durere și îl veți folosi pentru tot restul vieții. Îi ajută și îi recomandă pentru aceasta experiența de peste 18 ani și numeroasele cursuri de specializare efectuate în străinătate.

Îți dorești dantura ce o etalai când tinerețea era în floare? Aici o poți recăpăta. Vei profita de prețurile excelente și vei apela la protetica dentară simplă. În acest fel vei putea zâmbi din nou fără reținere.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.