De unde cumparam pompe submersibile de inox?

În această vară am fost chemat de urgență de mătușa mea ce trăiește într-un sat de la câmpie. Cauza era una foarte importantă și vitală pentru ea. Nu mai avea apă pentru băut, deoarece i s-a ”ars”pompa cu ajutorul căreia își asigura apa potabilă. Cum aceasta era cea de-a treia reparație a pompei, făcută anul acesta, am hotărât să caut un magazin online pentru a achiziționa  pompe submersibile de inox.

Mai bine cumperi una bună decât să repari una proastă! 

Ca orice bătrână ea își dorea să i-o repar pe cea veche, dar cu cârpeala mai mult păgubeam. De această dată, hotărârea mea a fost să o înlocuiesc cu o pompă performantă. Cum nu am cunoștințe tehnice despre astfel de produse, am decis să cer consultanță  de la persoane autorizate. A fost momentul în care am intrat pe braco-ventilatoare.ro pentru a mă documenta despre pompele submersibile.

Astfel am aflat că puțul în care se introduce pompa trebuie să fie mai mare în diametru decât aceasta. Recomandarea lor este ca pompa să fie la o distanță de cel puțin 2,5 cm de pereții puțului. În fântâna mătușii mele condiția aceasta este îndeplinită, fiind loc berechet deoarece are un diametru de 100 cm.

M-am decis pentru o pompă SPM 70-08, ce o pot alimenta de la rețeaua electrică a casei, fiindu-i necesară o tensiune de 230v-50 Hz. Consumul de curent electric este destul de mic, doar 0,55 Kw, așa că nu va fi o sumă mare de plată pentru factura electrică. Plata facturii va putea fi făcută de mătușa mea și din mica ei pensie de handicap.

Mă bucur că am găsit aceste pompe submersibile de inox! Intrebari Frecvente

Această pompa, ce poate fi găsită în categoria de pompe submersibile de inox, este ideală  pentru fântâna care are o adâncime foarte mare. Cu ajutorul ei  îi voi asigura apa potabilă de care are nevoie în fiecare zi mătușa mea. Un avantaj pentru mine este că pe timpul verii o voi putea folosi cu mult succes pentru buna funcționare a instalației de irigare a grădinii.

Pentru cei ce aveți de alimentat un imobil cu o înălțime mare și cu mai mulți utilizatori, este important să știți înălțimea dintre luciul apei și cel mai înalt loc din imobil unde trebuie să ajungă aceasta. În funcție de această înălțime veți alege acea pompă ce corespunde tehnic. Un alt element de care trebuie să țineți seama este debitul ce vă este necesar. Pentru aceasta veți număra consumatorii sau robineții ce îi vreți alimentați și îi veți înmulți cu debitul necesar pentru fiecare.

Lucrul cel mai important de știut pentru voi este că pe braco-ventilatoare.ro  veți găsi mai multe pompe submersibile de inox  din care să o alegeți pe cea care vă este necesară.

În legătură cu aceste pompe confecționate din inox mai trebuie să știți că este foarte importantă menținerea unei presiuni adecvate în rețeaua voastră. Pompele ce vi le pun cei de la BRACO MES Srl la dispoziție sunt indicate pentru alimentarea cu apă curată. Ele pot asigura un debit destul de mare, chiar și de 1300  l/min, la o presiune de până 240mCA și vă asigură lucrul pe o înălțime foarte mare.

Dacă aveți nevoie de o pompă submersibilă performantă, aici veți avea siguranța că o veți găsi. Printr-un singur clic dat puteți intra  pe site-ul lor, pentru a le vedea și pentru a studia ce parametrii au.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.