Animăluțul nostru are nevoie de produsele de la www.petshopsalon.ro!

Încă de mică le-am învățat pe fetițe să iubească animalele, din casa noastră nu au lipsit niciodată 2 pisici și cel puțin 2 câini. Desigur așa cum era de așteptat în curând cele două prințese ajunseseră să aducă acasă toți pisoiași și cățeii întâlniți pe stradă. Îmi aduc și acum aminte cum veneau cu câte un mic ghemotoc în palme. Sincer nu am înțeles niciodată cum poate cineva să părăsească niște mici puiuți, există atâtea metode prin care femelele să nu mai poată naște pui. Este mai greu la început, dar măcar așa nu mai ajungi să părăsești niște făpturi fără apărare în frig sau ploaie. Dacă te-ai decis să adopți un pisoiaș, fie și el un maidanez sau un cățel atunci trebuie să vizitezi site-ul www.petshopsalon.ro.

Primele luni sunt foarte importante în viața animăluțelor! 

Poate nu știai dar și animăluțele sunt fix la fel ca și copii noștrii. Ei au nevoie în primele luni de viață de ajutorul mămicii lor, iar când acest lucru nu mai este posibil, noi trebuie să ne ocupăm de ei. Îmi aduc aminte primul pisoias pe care eu personal l-am salvat. Fata mea cea mare a fost prima care l-a auzit mieunând, era un mic ghemotoc aruncat la vecinul nostru în curte. Pentru că știa că aveam deja doi pisoiși și ne descurcam mai greu cu mâncarea lor nu l-a luat și a plecat la facultate.

Au trecut câteva minute până am ieșit din casă, am văzut-o oprită în fața porții, indecisă dacă să se ducă la gard sau nu. Știu doar că ieșim în papuci, deși zăpada era de o palmă, crezusem inițial că văzuse pe cineva în curtea vecinului. Apoi l-am auzit mieunând, zăpada aproape că îl acoperea, dar îi era așa de teamă să iese la suprafață, l-am chemat la mine și l-am băgat în casă. Nu vă pot explica uimirea de pe fața fetei mele, când s-a întors de la facultate și a  auzit micul ghemotoc mieunând. Soția nu pricepea nimic din țipetele ei ”Nu creed… A luat pisicul.. nu creedd”.

Cu ce ne-a ajutat www.petshopsalon.ro! Applaws, Pisici Adulte cu Ton file si Creveti Black Tiger

Chiar dacă inițial am zis că îl vom ține doar până îi vom găsi o familie, micuțul Pufu a devenit rapid membru al familiei noastre. Desigur am apelat la www.petshopsalon.ro pentru deparazitare, dar și pentru mâncare pentru noul membru al familiei. Pe acest site am descoperit rapid toate produsele de care orice posesor de pisici are nevoie.

Nu am mai ținut cont că mai avea jucării de la pisicile mai mari. Așa că am decis să mai achiziționăm și câteva modele noi. Știu poate vă gândiți că o pisică vă costă mult, dar asta nu este adevărat la acest site prețurile sunt foarte accesibile. În plus bucuria și fericirea din ochii pisicuței pe care tocmai ai salvat-o vor fi neprețioase. Animalele au bunul obicei de a nu înșela aproape nicodată încrederea stăpânului.

Nu doar pisicile se bucură de un tratament preferențial pe www.petshopsalon.ro ci din contră aici veți putea descoperi produse pentru toate animalele. Începem cu mâncare, jucării, medicamente și lista continuă. Nu uita dacă ai un animal de companie arată-i mereu cât îl iubești și nu îl părăsi.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.