Apeleaza acum la vopsire electrostatica jante

Vospirea electrostatica este atat de populara pentru ca rezista destul de mult si este economica, ceea ce o face ideala pentru vopsirea jantelor masinilor sau motocicletelor.  Acest proces ofera, de asemenea, producatorilor si consumatorilor a varietate mare de culori din care se poate alege culoarea finala pentru piesa de vospit. Acest tip de vopsire este durabil pentru ca rezista la zgarieturi, lovituri, decolorare si intemperiile vremii. Poate fi aplicata intr-un strat stralucitor, satinat, metalic, transparent sau cu sclipici, si chiar si mat. Si asta pe deasupra faptului ca culoarea va rezista mult mai mult timp decat la alte vopseluri, si ca poate fi folosta pentru tot felul de texturi de la abraziva pana la fina.

Vopsire electrostatica jante sau vospire normal?

Cu atat de multe stiluri si produse din care avem de ales pentru a le folosi pe jantele noastre, poate fi o decizie destul de grea avand in vedere culoarea, stilul si tipul de suprafata. Una dintre cele mai dese intrebari se refera la ce sa alegem atunci cand vospim jantele: vopsire electrostatica ori vopsire normal?  Sper ca acest articol sa va ajute sa deciceti, pe cont propriu ce anume vreti sa faceti cu jantele masinii sau motocicletei voastre.

Despre vopsirea electrostatica jante

In cazul in care nu stii ce este vopsire electrostatica, trebuie sa afli ca este un process de vopsire uscata. Asta inseamna ca vopseaua nu este lichida ci sub forma de pulbere. Aceste particule vor fi pulverizate pe suprafata de vopsit, dintr-un pistol care le incarca cu energie electrostatica.  Practice, ce se intampla aici este similar cu jocul din copilarie care ne facea parul maciuca dupa ce ne frecam baloane sau o rigla de plastic pe par. Dupa aceasta etapa, urmeaza polimerizarea in cupotor care ajuta la aderarea vopsele la stratul de la suprafata al obiectului. Il lipeste atat de tare inca pentru o urmatoare vopsire va trebui sa vopsesti peste acest strat.

De ce sa alegi vopsirea electrostatic pentru jantele tale? 

In primul rand pentru ca este mult mai durabila decat orice alt tip de vopsea cunoscut omului. Daca scopul tau este ca jantele sa fie stralucitoare si mereu in cea mai buna forma, atunci trebuie sa uti de vopseaua normal. Cu acest tip de vopsire electorstatica, jantele nu vor mai fi niciodata plictisitoare. In plus jantele vor rezista mai bine la zgarieturi si lovituri care nu se vor vedea la suprafata vopselei, niciodata. In plus, nu esti limitat la doar cateva culori. In functie de paleta de culori de care dispune vopsitoria la care apelezi poti sa alegi chiar si auriu stralucitori sau negru, galaxie; posibilitatile sunt, virtual, infinite.

In timp ce majoritatea vopselelor lochide pot contine substante chimice si solvent periculosi, vopsirea electrostatica nu contine ncio astfel de substanta. Desi particulele colorate arata la sfarsit ca un strat de vopsea, este de fapt un scut pentru masina sau motocicleta ta.

Atunci cand alegi vopsirea electrostatica pentru  jante trebuie sa stii ca varietatea mare de culori este aceeasi. Spre deosebire de vopseaua normal, vopseaua electrostatica chiar iti va proteja jantele. In plus vopseaua normala te va costa atat pe termen lung cat si scurt, mai mult decat vopseaua electrostatica.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.