Vreau să îmi trimit fata la cursuri de programare acreditate!

Spre surprinderea mea fata mea cea mare mi-a moștenit iubirea pentru matematică. Astfel acum un an când trebuia să decidă la ce facultate să meargă ea a zis că vrea la Automatică. Nu știu cum a auzit ea de această facultate, dar era convinsă că îi va plăcea. La început nu prea eram de acord pentru că știam că atunci când am fost eu student nu prea erau locuri pentru fete. Însă lucrurile se pare că s-au schimbat și în final am decis să o las să își urmeze visul. Știam deja că la matematică nu va avea probleme și ne gândeam că informatica nu poate fi așa de grea. Cu toate acestea fata mea s-a lovit de o problemă: programarea. În timpul liceului nu a făcut deloc, iar profesorul nu avea timp să o ia de la 0 cu ei. Astfel că am decis că este mai ok să o pun să facă cursuri de programare acreditate.

De ce sunt importante aceste cursuri de programare acreditate? 

În primul rând pentru că este una dintre cele mai importante materii la facultate, ea va fi făcută până în anul final. Mai api este importantă pentru că de ea poate depinde găsirea unui loc de muncă. Programatorii sunt printre cei mai căutați de către marile firme de IT. În plus salariile lor sunt destul de consistente. Este adevărat că este și ceva de muncă ca și programator, dar atunci când vin banii este și mai bine.

Pentru fata mea aceste cursuri sunt importante și datorită faptului că pare atrasă de această materie. Chiar dacă la majoritatea laboratoarelor nu pricepe nimic ea este atrasă de acest lucru. I se pare foarte ușor să creeze programe pentru rezolvarea de diverse probleme. Cu toate acestea este și ea conștientă că fără cursuri de programare acreditate nu are șanse să învețe programarea astfel încât să nu rămână cu restanță.

La cine vreau să apelez pentru cursuri de programare acreditate? graduate-girl

Sincer să fiu mă gândesc să o înscriu la cursurile celor de la fasttrackint.org. La această firmă am găsit un pachet foarte avantajos care o va ajuta pe fata mea să învețe programare. După cum puteți vedea și voi la ei pe site sunt disponibile mai multe pachete. În funcție de cunoștințele pe care o persoană vrea să le dobândească pachetele sunt și mai complexe. Chiar dacă acum mă gândesc să o înscriu doar la cursul de programare sunt sigur că mai apoi va vrea să învețe și mai mult.

Întregul internet, sistemele de operare, jocurile și multe altele se bazează pe programare. Tocmai de aceea este foarte important ca fata mea să dobândească cunoștințele de bază ale acesteia. O dată ce ai cunoștințe minime de programare te poți descurca mai ușor cu alte limbaje de programare. Am observat pe site-ul lor că la finalul cursului de programare fata mea va fi în stare să realizeze singură o aplicație web sau să modifice una.

Mai mult decât atât ea va primi o diplomă recunoscută de Ministerul Educației. Gândiți-vă cât de mult contează ea pentru CV atunci când fata mea va decide să se angajeze. Mie mi se par foarte ok aceste cursuri de programare acreditate.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.