Afla cum sa castigi bani cu sondaje platite! E chiar simplu!

Datorita faptului ca nu sunt o persoana egoista, am luat decizia de a imparti si cu voi o mare oportunitate de a face bani simplu si rapid. Nu conteaza daca ai deja un job sau esti somer, caci tot ceea ce trebuie sa faci pentru a castiga cativa banuti in plus este doar sa te folosesti de internet.

In ziua de azi cu totii petrecem destul de multe ore in fiecare zi in fata calculatorului, navigand pe internet si totusi nimeni nu ne plateste pentru asta. Cu toate acestea, eu am descoperit o modalitate prin care am reusit sa strang cativa banuti pe langa salariul de la locul de munca, sume ce mi-au permis sa imi mai satisfac anumite pofte. In functie de timpul de care dispui, dar si de implicarea de care vei da dovada, vei fi si platit. Cert e ca din punctul meu de vedere, aceasta oportunitate de a castiga bani prin sondaje platite este intr-adevar avantajoasa pentru studenti, angajati, dar si someri. Atat timp cat ai acces la internet, ai sansa de a mai face cativa banuti.

Totusi, cum castigi bani cu sondaje platite? Ce trebuie sa faci?

Inainte de toate, pentru a afla cum castigi bani cu sondaje platite, trebuie sa vizitezi pagina web cumsafacibani24.ro. De aici vei afla ca poti castiga diverse sume de bani chiar si cu ajutorul Facebook-ului. Chiar daca veniturile realizate de pe urma acestuia nu sunt atat de insemnate, exista si alte metode prin care sa castigi mult mai mult.

Iata care sunt modurile de a face bani:

  • Youtube
  • Optiuni binare
  • Affiliate marketing
  • Sondaje platite
  • Traduceri
  • Fiverr
  • Instagram
  • Blogge
  • Virtuel assistance
  • YouNow
  • Testand produse
  • Freelancing
  • Aplicatie

Eu am optat initial pentru Facebook pentru  ca deja eram familiar cu el, stiam cum functioneaza si ce-i drept, imi placea sa imi petrec timpul navigand pe aceste pagini. Cu toate ca am reusit sa castig ceva banuti, nu eram chiar pe deplin multumit, asa ca am vrut sa fac o mica schimbare.

Am optat pentru YouGob, care plateste in medie aproximativ 8-40 RON pe chestionar. Ce-i drept, niciodata nu am obtinut chiar 40 de lei pe unul, insa cu 35 tot m-am ales. In plus, munca nu a fost deloc grea, iar durata completarii unui chestionar nu e chiar mare. Asadar, consider ca merita. Momentan inca lucrez la asta si sunt incantat de ideea ca am ocazia sa mai fac un banut in plus pe langa salariul de la locul meu de munca.

De altfel, iti pot prezenta chiar un TOP al companiilor care platesc cel mai bine:

  1. Yougov – un chestionar valoareaza aproximativ 1,5 – 7$.
  2. Survee – aproximativ 4$ si dureaza in jur de 10 minute intreg procesul.
  3. Mitpanel – aproximativ 0.7 centi si dureaza 2-5 minute sa il parcurgi.

 

Acestea 3 modalitati prin care sa faci bani cu sondaje platite mi se par a fi cele mai avantajoase. Chiar daca nu le-am incercat pe toate, dat fiind faptul ca sunt multumit de cat castig acum cu YouGob, sunt sigur ca exista si alte modalitati de a castiga mult mai mult.

Asadar, ai ocazia sa strangi lunar o suma destul de frumusica de bani, care sa iti permita sa te rasfeti mult mai mult. Eu, de exemplu, reusesc sa mai castig lunar cat incao jumatate de salariu.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.