Cine sunt cei de la www.isogoldconsult.ro?

Știu că mulți dintre voi ați auzit deja la televizor despre defrișări ilegale și multe altele. Ei bine acest lucru nu ne afectează numai pe noi, ci și pe cei care dețin firme de mobilă sau firme care realizează produse din lemne. Gândiți-vă cum ar fi să se afle că lemnul din care faceți produsele este tăiat ilegal? Ar înseamna cel mai probabil scoaterea firmei voastre de pe piață. Eu vă recomand să nu riscați și să apelați din timp la www.isogoldconsult.ro.

Această firmă vă va ajuta cu un audit complet. Este absolut obligatoriu să faceți acest pas dacă vă doriți o afacere prosperă și legală. Auditul vă va scăpa de multe griji și vă poate oferi accesul pe piața din străinătate. Este un cost, dar părerea mea este că se merită, având în vedere profitul care va veni. Tot mai mulți oameni încearcă să achiziționeze produse care să aibă certificate, astfel asigurându-se că nu fac ceva ilegal.

www.isogoldconsult.ro este firma care îi ajută să facă toate aceste lucruri!

Dacă vrei să începi să derulezi un proiect în care va fi nevoie de produse forestiere trebuie să îi ai în vedere. Cu ajutorul transparenței vei putea obține certificatul FSC. Asta înseamnă că poți porni la drum cu tot ce ai de făcut, fără să îți mai fie teamă. Nu este foarte greu să obții certificatul Forest Stewardship Coucil, cunoscut și ca FSC. Ai încredre în www.isogoldconsult.ro și nu vei regreta decizia luată.

Începând din anul 1993 acest certificat a încercat să promoveze un sistem de management al pădurilor din țara noastră. Tocmai de aceea este foarte important să îl deții. Pe deasupra achiziționarea unui astfel de produs înseamnă și verificarea consumului de lemn. Gândește-te câți copaci ar fi salvați dacă nu s-ar face risipă de lemne.

De ce să alegi www.isogoldconsult.ro? certificare FSC

  • Pentru că ei sunt cei care o vor lua de la 0. Mai exact prima oară vor verifica furnizorul de materie primă, dar și locul în care lemnul este depozitat. Urmează apoi Înregistrarea documentelor și desigur verificarea consumului de materie primă. Ultimul pas este cel de a verifica produsul final și de a obține certificatul. Mie mi se pare o metodă foarte ușoară de a obține un certificat.
  • Deoarece ei se vor ocupa și de consultarea publică. În acest fel tu vei putea scăpa de câteva probleme și să te axezi pe altele noi.
  • Un alt factor foarte important este dat de faptul că www.isogoldconsult.ro oferă ajutor în rezolvarea reclamațiilor. Acest lucru este extrem de ok mai ales că nu va mai trebui să cauți tu informații despre toate acestea. În plus vei avea de partea ta o firmă de renume din acest domeniu.
  • De asemenea este foarte important faptul că se ocupă de asigurarea întregului lanț de certificare. Mai exact ei oferă certificat pentru materie primă, pentru produsul finit și multe altele.

Ar mai fi lucruri de spus despre acest site, dar cred ca este mai ok să vă las pe voi să le descoperiți. Nu uitați că vă stau la dispoziție dacă aveți întrebări.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.