BRACO MES – Motoare electrice

Pentru noi oamenii, cei ce populăm această frumoasă planetă, esențială este viața. De fapt, tot ce mișcă pe acest pământ se preocupă de perpetuarea propriei specii, indiferent cât timp are la dispoziție. Pentru a avea o viață cât mai lungă este obligatoriu să avem o inimă cât mai puternică. De ce? Este foarte simplu. Inima este „motorul” corpului uman. Totuși o viață lungă depinde destul de mult și de condițiile în care tu ți-o petreci. Condițiile noastre de trai depind în această eră modernă, într-o foarte mare măsură, de motoare electrice fiabile pentru activitățile zilnice.
Ceea ce vreau să vă spun eu este faptul că ăn fiecare locuință umană există cel puțin un motor. Fie că pe acesta îl găsim într-un aparat electrocasnic, fie că îl găsim într-un utilaj ce ne ajută la efectuarea lucrărilor din gospodărie. Indiferent de scopul în care îl folosim el, motorul electric, este nelipsit din viața noastră. Mai mult, motoarele electrice fiabile stau la baza întregii industrii. Fără descoperirea motorului viața noastră ar fi mult mai grea și cred eu, mult mai scurtă.
Un motor electric convertește energia electrică, printr-un sistem electromecanic, în energie mecanică. Se estimează că în jur de 45% din energia electrică produsă la nivel mondial este consumată de motoarele electrice și de sistemele pe care acestea le acționează.
La început reducerea costurilor fabricației motoarelor electrice se realiza prin scăderea cantității materialelor. Azi accentul se pune pe fiabilitatea motorelor electrice. Astfel se crește eficiența acestora prin reducerea pierderilor de putere și prin reducerea emisiilor poluante.

Cum putem afla mai multe despre motoare electrice fiabile ?

motoare-electrice-braco
Motoarele electrice sunt folosite în majoritatea domeniilor din industrie, dar și în activitatea fiecărei gospodării. Cum scopurile în care se folosesc sunt foarte diversificate pe parcursul timpului s-a diversificat și gama de producere a lor. În primul rând motoarele electrice se împart în motoare de curent continuu și motoare de curent alternativ. În al doilea rând, motoarele trebuie să fie compatibile cu mediul în care vor funcționa. Ele trebuie să se descurce în condiții de praf, umiditate sau temperatură.
Pentru a mă înțelege mai bine, intrați și voi pe bracomotoareelectrice.ro, unde veți ăsi o gamă largă de astfel de motoare electrice. În plus, cei de la BRACO MES – Motoare electrice vă pun la dispoziție din producția proprie motoare speciale.
Motoarele ce le puteți achiziționa de la această firmă vă pot asigura un serviciu de funcționare cu intermitență sau chiar continuu. Tot aici veți găsi motoare electrice cu diferite cuplaje cum sunt: cuplaje directe, cuplaje elastice sau cuplaje prin fulii cu curele. Bineînțeles că nu sunt uitate nici acționările motoarelor respective. Așa că puteți alege motoare cu pornire directă, motoare cu inverter, motoare stea/triunghi etc.
Ceea ce trebuie să faceți voi este să îi contactați prin email la adresa: office@braco-mes.ro sau la telefon 021.780.30.54. Dacă vrei să vezi marfa cu ochii tăi îi poți contacta și la sediul firmei. Acesta se află în Sos.Alexandriei, nr.82, Bragadiru, Ilfov.
Uitasem să vă spun. Pe lângă motoarele din producție proprie la BRACO MES veți găsi pe stoc și o mare amă de motoare din import. Iar dacă tot ajungeți la ei trebuie să știți că vă pot ajuta cu orice operație de reparație pentru motoarele voastre.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.