Ce gasim pe www.bioera.ro?

Dacă ar fi să regret ceva din perioada comunistă a vieții mele, pe primul loc s-ar așeza, detașabil, produsele „BIO”. Chiar și azi, după aproape 30 de ani, îmi revin în memorie gusturile diferitelor legume cumpărate din comerț. Azi în schimb aproape tot ce cumperi din piață, chiar dacă sunt produse chiar de țăranii noștri, nu au gust. Un produs bio nu trebuie să conțină mai mult de 5% ingrediente chimice, de sinteză sau hormoni. Cel mai important element este să nu conțină în compoziția lor nici un organism modificat genetic. Ce bucurie a fost pe mine când cumpărând de pe www.bioera.ro mai multe alimente bio cu un gust foarte bun.

Sos Arrabbiata pentru paste bio 350g

Nu am o statistică, dar părerea mea este că generația ajunsă la maturitate în timpul războiului și care au prins toată perioada comunistă, au avut o durată foarte lungă a vieții lor. La nivel național, această longevitate este indicată de pleiada marilor noștri actori care în majoritate au depășit vârsta de 80 de ani. Iar pe plan local mi-a fost indusă această idee de vecinii mei ce au depășit această vârstă indiferent că sunt bărbați sau femei. Dacă aici mai adaug că mulți din generația mea au dat deja „ortul” barcagiului, pentru trecerea râului dintre cele două lumi.

Experiența mea de viață, care nu este deloc scurtă fiind născut în comunism, îmi spune că o mâncare cât mai ”bio” ne aduce nu numai sănătate. Ea ne aduce și fericirea de a trăi, un mod de viață echilibrat și mai ales diversificat. Tinerețea mea s-a desfășurat doar folosind hrană ”bio” și dublată, împletită, așa cum se zice azi, cu produse „raw vegane”.

După cum v-am spus după ce am descoperit site-ul www.bioera.ro într-o proporție foarte mare cumpărăturile mele mi le fac doar de aici. Am fost atras de diversitatea produselor naturale găsite în acest magazin online, dar și de facilitățile prin care ele ajung la mine. Așa am început să cumpăr de la ei diverse fructe uscate, paste făinoase, sucuri naturale dar și atât de necesarele pentru vârsta mea suplimentele naturale bio. De fapt toate aceste produse sunt eco. În plus tot din producția eco îmi iau diverse produse de menaj și pentru igienă, precum și o gamă largă de produse cosmetice certificate.

Cum se pot plăti comenzile la www.bioera.ro?

Pentru plata acestor produse pot apela la mai multe modalități. Ar fi plata anticipată în contul BioEra, deschis la Banca Transilvania Oradea. Altă modalitate ar fi plata online ce se efectuează într-un mediu securizat ce îmi oferă confortul și siguranța plății. Nu în ultimul rând am varianta plății ramburs efectuată la primirea produselor livrate prin curier, direct la acesta. Produsele e-am primit tot timpul în maxim 48 de ore, de la confirmarea telefonice a comenzii. Iar atunci când am comandat produse în valoare mai mare de 200 de roni am beneficiat de transport gratuit.

Budinca Raw Pud banane si cacao eco 130g

Atunci când vă doriți produse care nu au fost prelucrate cu nici un produs chimic sau provenite din agricultura eco intrați și voi pe www.bioera.ro unde le veți găsi din abundență. Cu astfel de produse cumpărate de la BioEra vă veți asigura un stil de viață sănătos, bucurându-vă de gusturile deosebite ale produselor.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.