10 motive ca sa apelezi la contabuc.ro!

  • Gratuitate o lună

Primul motiv pentru care aș apela la contabuc.ro este faptul că firmele nou înființate se bucură de o lună gratuitate. Mi se pare o idee foarte bună, mai ales că nu toate firmele au cunoștințe în contabilitate. În plus o firmă la început de drum nu va ști exact toate actele pe care trebuie să le depună la ANAF și alte detalii de acest gen.

  • Comunicare permanentă

Pentru că oferă servicii de contabilitate bazate pe comunicare în permanență cu clienții. În acest fel ai ocazia de a te bucura de cele mai bune servicii de contabilitate.

  • Echipă profesionistă

La contabuc.ro veți putea descoperi o echipă dedicată fiecărui proiect. pentru ei tot ce contează este ca tu să fi mulțumit la final de munca lor.

  • Prețuri corecte

Această firmă vă pune la dispoziție servicii de foarte bună calitate la prețuri corecte. Nu ai cum să refuzi acest lucru, mai ales că este vorba de propria ta afacere. Știu, s-ar putea să ți se pară uneori că prețurile sunt prea mari, dar sunt sigură că vrei muncă de calitate și nu îți dorești să apară greșeli în acte.

  • Soluții personalizate

servicii de contabilitate

Contabuc.ro este locul în care vei găsi soluții personalizate pentru toate problemele tale. Nici o firmă nu este la fel, tocmai de aceea ai nevoie de un expert contabil care să fie în stare să găsească o rezolvare pentru toate problemele tale.

  • Consultanță

Nu ți s-a părut niciodată că se cheltuie prea mulți bani? Că ai putea reduce cumva cheltuielile, dar să nu știi cum? Ei bine cu ajutorul acestei firme vei avea ocazia de a găsi o rezolvare pentru această problemă. Ei te pot ajuta cu consultanță pentru ca la final să poți elimita toate cheltuielile inutile. În acest fel vei putea mări profitul simplu și rapid.

  • Experiență

Nu discutăm despre o firmă proaspăt apărut pe piața din România, din contră avem ocazia de a discuta despre o firmă cu o experiență de peste 20 de ani în acest domeniu. Asta înseamnă că această firmă a reușit, de a lungul anilor, să cucerească numeroși clienți și să își îmbunătățească în permanență serviciile.

  • Scapă de griji cu contabuc.ro

servicii de resurse umane

Acum controalele ANAF și ITM nu mai sunt o problemă, mai ales dacă ai optat pentru serviciile celor de la ContaBUC.ro. Ei se vor ocupa de acte și tu nu va mai trebui decât să faci modificările necesare și desigur să asculți de sfaturile oferite de experți.

  • Respectarea standardelor naționale și europene

Așa cum probabil știi deja trebuie să respecți aceste standarde atunci când vine vorba de actele firmei tale. Ei bine cei de la contabuc respectă de fiecare dată aceste standarde. Poți fi sigur că ei se interesează cu privire la toate modificările și reglementările apărute, astfel încât actele tale să fie corecte.

  • Acreditări

Pentru că această firmă își dorește să câștige încrederea ta are mereu grijă să aibă experți acreditați de cele mai importante organisme naționale și internaționale. În acest fel poți fi sigur că serviciile oferite sunt de cea mai bună calitate și că nu ai nimic de pierdut.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.