Centrale pe lemne Liepsnele!

Atunci când vine iarna, iar gerul pune stăpânire pe tot ce mișcă, cu toții căutăm un interior în care să ne simțim confortabil. Încă îmi amintesc iernile copilăriei mele, când fumul pe care îl scotea soba îmi gâdila nările. Dar nu îl băgam în seamă fiindcă în dormitor era totuși destul de cald. Azi bătrânele sobe le-am trimis la pensie, nu îmi doream asta, dar era necesar. În locul lor au venit modernele centrale pe lemne Liepsnele ce au puterea necesară pentru încălzirea întregii suprafețe a casei.

Mereu la o locuință încălzirea pe timpul iernii devine o problemă foarte costisitoare, iar în sistemul clasic, cel cu sobe, aducând destulă mizerie, muncă și timp risipit. O sobă funcționează cu lemne sau cărbune, deci produce multă cenușă care trebuie scoasă în fiecare zi. O sobă încălzește doar o cameră, cu cât locuința are mai multe camere, cu atât este nevoie de mai multe sobe. La fiecare sobă trebuie duse lemne și apoi scoasă cenușa. Multă muncă, timp irosit, mizerie și suferință, sunt caracteristicile acestui sistem învechit pentru încălzirea pe timpul iernii.

Toate acestea pot dispare prin achiziționarea unei centrale pe lemne Liepsnele ce funcționează cu o singură încărcătură de lemne până la 30 de ore. O astfel de centrală termică îți poate încălzi chiar și o suprafață de 400 de m2. Eficacitatea ei este de până la 90% indiferent de regimul ei de funcționare.

De ce trebuie să ții cont atunci când vrei să cumperi centrale pe lemne Liepsnele?

Când dorești să obții confortul pentru spațiul în care te recreezi este necesar să ții cont și de mai multe caracteristici ale locuinței tale. Sistemul tău de încălzire depinde de pierderile suferite de locuință prin pereți, tavan, uși și ferestre. Dacă ți-ai izolat termic exteriorul locuinței tale, ai dotat-o cu uși și ferestre de tip termopan, pierderile de temperatură vor fi mult mai mici. Un specialist îți poate recomanda exact tipul centralei termice de care ai nevoie pentru cuibul tău.

Înarmat cu datele ce ți le-a furnizat inginerul specialist intri pe centrale-lemne-liespenele.ro și vei găsi cu siguranță centrala termică ce îți va asigura confortul întregii tale familii. Vei primi o garanție pentru următorii 5 ani, dar fii sigur că o vei avea în exploatare fărăr probleme între 20 și 25 de ani, cu o funcționare fără reproș. Aceste cazane sunt certificate CE TUV, funcționează sigur și sunt compatibile cu programul ”casa verde”.

E bine să știi că toate aceste centrale sunt echipate cu ventilator, au o autonomie de cel puțin 24 de ore, iar cenușa o scoți doar la 2 săptămâni. Pentru funcționarea unei centrale pe lemne Liepsnele poți folosi nu numai lemne, ci și deșeuri din lemn, rumeguș sau brichete din rumeguș.

Vizitează centrale-lemne-liepsnele.ro și vei vedea că poți beneficia de numeroase reduceri de preț. Dacă dorești să plătești online cu cardul Star BT vei beneficia de plata în șase rate fără dobândă. În plus această centrală termică îți va fi adusă la domiciliu fără să plătești transportul. Deci nu mai zăbovi ia-ți un cazan Liepsnele pentru a-ți asigura un confort sporit pe timpul iernii și pentru a nu mai ieși în frig pentru a căra lemne sau arunca cenușa zilnic.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.