Daunatorii nu mai au nici o sansa pentru ca exista www.pestrepeller.ro

Astăzi vreau să vă prezint un nou fragment din viața mea. Fac parte din generația comunistă, mai exact am copilăriat în timpul regimului Ceaușescu. Pe atunci erai obligat să mergi la muncă pentru că altfel te lua poliția de pe stradă, nu erau atât de multe ajutoare sociale, deci singura soluție pentru a avea bani era să muncești. Primul meu job a fost la un restaurant din centrul orașului, îmi aduc și acum aminte de a fost să mă angajez. Cu toate acestea pe atunci nu știam de câte peripeții voi avea parte la locul de muncă. P.S. trebuie să recunosc că atunci nu exista site-ul www.pestrepeller.ro.

Munca într-un restaurant

Eu lucram în bucătărie, mai exact ajutam la curățarea legumelor, spălarea vaselor și alte treburi ca acesta. Cred că trecuse o săptămână de când mă angajasem când o colegă a început să țipe că este un șoarece acolo. Noi majoritatea ne-am pus pe râș, dar patronul era alb la față. Pe vremea aceea dăunătorii nu aveau ce căuta în bucătării, iar dacă te prindeau cu așa ceva riscai o pedeapsă foarte mare.

Prima oară patronul a încercat să pună celebrele capcane pentru șoareci cu câte o bucățică de pâine, cașcavalul era scump în acea perioadă și nu îl putea risipi. Dimineața am reușit să găsim doi șoareci morți și ne-am gândit că asta a fost tot. Șeful însă ne-a spus că sigur sunt mai mulți pentru că a noastră colegă văzuse un șoricel și nu un șoarece.

În următoarea zi am încercat cu celebrele bobițe pentru șoareci, degeaba un șoarece gusta, murea, iar apoi restul nu se mai apropiau de locul în care erau bobițele. Mai târziu și studiile au arătat că șoarecii comuniă între ei și dacă unul este otrăvit toți cei din jur vor ști să se ferească. Începusem să ne temem pentru locul de muncă, mai ales că șoarecii nu dispăreau. Eu mi-am găsit în altă parte și am plecat, restaurantul nu s-a închis atunci ci peste câțiva ani. Am aflat de la o cunoștință că vecinii de lângă țineau saci cu făină în magazie și de la ei veneau șoarecii. Acum mă gândesc că poate dacă atunci exista site-ul www.pestrepeller.ro altfel ar fi stat lucrurile.

Cum s-ar fi schimbat situația dacă exista atunci www.pestrepeller.ro?

În primul rând patronul nu ar mai fi apelat la acele metode barbare ci la aparatele care reușesc să gonească cu succes dăunătoarele. Astfel în doar câteva ore patronul poate scăpa de dăunătoare. De ce produsele de la Pestrepeller sunt mai bune decât restul? Pentru că ele folosesc anumite sunete pentru a goni toate dăunătoarele, astfel niciun șoarece nu va rămâne pe teritoriul în care activează un astfel de sistem.

Produsele folosite înainte erau periculoase și pentru că putea fi înghițite rapid de cei mici. Noile produse scot sunete ce nu pot fi percepute însă de urechea normală deci nu avem de ce să ne facem griji. După cum puteți vedea există mai multe soluții, în timpurile noastre, pentru a scăpa de dăunătoare și pentru a ne proteja afacerile.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.