Raft metalic

Rafturile sunt niste dispozitive ce se pot fixa direct pe perete sau se pot suprapune pe o structura rezistenta si servesc la depozitarea sau etalarea obiectelor, marfurilor, etc. Aproape ca nu exista locuinta sau spatiu comercial care sa nu foloseasca aceasta metoda de a pastra sau stoca diverse lucruri. In general, rafturile isi dovedesc utilitatea mai ales atunci cand nu dispunem de foarte mult spatiu pentru toate lucrurile si suntem nevoiti sa devenim inventivi, astfel incat sa castigam cat mai mult loc. Dispunerea pe verticala a mai multor rafturi este una dintre cele mai eficiente metode de a stoca diverse repere.

Atunci cand volumul de obiecte este mai mare sau acestea cantaresc mult, este recomandat sa se apeleze la utilizarea unui raft metalic, ce este mult mai rezistent si mai usor de folosit. Exista sisteme speciale de prindere si structuri metalice adecvate, prin intermediul carora se poate realiza o extindere pe verticala a spatiului avut la dispozitie. In acest fel se reuseste asezarea mai multor itemi in acelasi spatiu.

Store Expert pune va ofera o gama foarte variata de rafturi metalice (rafturi metalice portpalet, rafturi cantilever, rafturi mezzanine, rafturi mobile, rafturi cu polita, rafturi pentru anvelope sau platforme de depozitare, drive-in, transpalete, etc.) ce pot fi folosite atat acasa, cat si pentru uz industrial sau la locul de munca. Depinde de imaginatia dumneavoastra sa creati spatii de depozitare inedite, care sa va ajute sa va depozitati bunurile cat mai eficient, dar in acelasi timp si estetic.

Cu ajutorul unor rafturi metalice puteti sa va organizati mult mai eficient lucrurile si sa le aveti mereu la indemana. In bucatarie, baie sau garaj, rafturile metalice sunt solutia ideala pentru a castiga cat mai mult spatiu sau pentru a folosi la maxim fiecare coltisor din incapere. De exemplu, in colturile camerelor, unde de obicei ramane un spatiu liber de care nu va folositi, puteti opta pentru aranjarea unui stativ cu mai multe rafturi metalice, pe care puteti sa va puneti carti sau ustensile de bucatarie sau unelte de gradinarit, etc. Pentru a da un farmec aparte rafturilor, puteti sa le vopsiti in culori vii, care sa se asorteze cu perectii incaperii si puteti chiar sa aranjati si cateva ghivece cu flori.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.